Smartphone fotografie cursus

Wil je echt betere foto's leren maken met je smartphone? Deze korte en praktijkgerichte smartphone fotografie cursus in Amsterdam of Utrecht laat je zien hoe.

Smartphone fotografie cursus

Fotocursus smartphone fotografie

 • € 59 pp en € 49 pp bij 2 of meer deelnemers
 • Van 10:00-12:30 in Utrecht
 • Van 14:00-16:30 in Amsterdam
 • Max. 12 deelnemers
 • Voor iedereen en alle leeftijden
 • Praktijkgericht

Wat leer je?

De smartphone heeft wel een camera, maar is geen echte camera. Toch is het de enige camera die ik altijd bij me heb. En dat was voor mij voldoende reden om te leren het maximale uit mijn smartphone te halen.

De workshop gaat maar voor een klein deel over de smartphone. Zo ingewikkeld is de camera van de smartphone niet. Waar we de meeste tijd aan besteden, is het maken van sprekende foto’s met de smartphone. En dat valt nog niet mee door de beperkingen van de smartphone.

Je krijgt gerichte oefeningen. En direct daarna persoonlijke feedback. Zo leer je in korte tijd sprekende foto’s maken met je smartphone. En daar zit de kracht van de workshop in.

We besteden aandacht aan:

 • instellingen en technieken om het maximale uit jouw smartphone te halen
 • fotografie tips die zorgen dat jouw foto's meer zeggingskracht krijgen
 • snelle fotobewerking om de foto's net wat meer pit en pop te geven

De leuke oefeningen zijn gericht op veel voorkomende situaties, zoals:

 • hoe fotografeer je een stadsgezicht of landschap waar je niet in verdwaald?
 • hoe maak je een sprekend portret?
 • hoe leg je het dagelijks leven vast?

smartphone fotografie Amsterdam

Waarom geen online cursus?

Niemand is geboren als fotograaf. Fotograferen is een vaardigheid die je alleen met oefenen onder de knie krijgt. Daarom organiseren we nog steeds praktijk workshops. En hebben we een aantal gerichte oefeningen ontworpen die je helpen de vaardigheden snel en goed in de vingers te krijgen. De ervaring leert dat je daar veel meer aan hebt dan een paar instructie filmpjes.

Voor wie is deze fotocursus bestemd?

Deze fotocursus is voor iedereen die al doende betere foto's met de smartphone wil leren maken. De workshop is geschikt voor alle leeftijden (10-99 jaar).

Wat heb je nodig voor deze workshop smartphone fotografie?

Het enige dat je voor deze workshop nodig hebt is een smartphone. En de fotobewerking app Snapseed, die je gratis uit de app store kunt downloaden.

Wat kost de workshop smartphone fotografie?

Deze workshop kost € 59 pp bij inschrijving van één deelnemer en € 49 pp bij gelijktijdige inschrijving van 2 of meer deelnemers.
Je kunt veilig online betalen met iDeal of Paypal. veilig betalen met ideal veilig betalen met paypal

betere foto's leren maken met je smartphone

Reacties

"Han, alweer een top workshop. Nooit gedacht dat ik met een paar tips en tricks al zo snel zo veel betere foto's zou kunnen maken met mijn smartphone. Echt een aanrader." - Ruud

Deze workshop smartphone fotografie wordt 's morgens van 10:00 tot 12:30 in Utrecht verzorgd rond de Domtoren. En 's middags van 14:00 tot 16:30 in Amsterdam rond het Centraal Station.
Op doordeweekse dagen is het mogelijk om de workshop individueel of met z'n tweeën doen. Dan kun je zelf een geschikte dag uitzoeken en wordt het programma volledig aan jouw wensen en tempo aangepast. Een individuele workshop fotografie alleen of met twee personen kost € 199 tezamen. Aarzel niet om contact op te nemen met Han Schnek.
Deze workshop wordt verzorgd door Han Schnek. Han is al jaren freelance reisfotograaf en gespecialiseerd in Azië. Je kunt zijn foto's bekijken in het Portfolio en op Instagram.


Stap 1: Inschrijven

zat 11 mei 10-12:30 in Utrechtvol
zat 11 mei 14-16:30 in Amsterdamvol
zon 29 sep 10-12:30 in Utrechtnog plek
zon 29 sep 14-16:30 in Amsterdamnog plek
zon 10 nov 10-12:30 in Utrechtnog plek
zon 10 nov 14-16:30 in Amsterdamnog plek
Door in te schrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden