fotografie cursus

Fotografie cursus bij Han Schnek fotografie


Leer beter fotograferen met een cursus fotografie. Han Schnek fotografie biedt fotografie cursussen aan voor beginners en gevorderden. Professionele fotoapparatuur is niet nodig: de meeste cursussen zijn te volgen met een eenvoudige digitale camera.Alle fotografie cursussen op een rij
Eendaagse fotografie cursus: leren fotograferenCursus fotografie: avond cursussenEen paar reacties van deelnemers


"Je vertelt enthousiast en in begrijpelijke taal hoe een camera werkt en welke functies je allemaal kunt gebruiken."
- - Fabian over de fotografie cursus Je camera de baas worden!

"Ik heb tijdens deze fotocursus ontzettend veel geleerd over mijn camera. Daar ga ik enorm veel aan hebben tijdens de aankomende vakantie. Bedankt voor de wijze lessen en het enthousiasme waarmee je de cursus geeft."
- - Jantine over de fotografie cursus Je camera de baas worden!

"Er is veel ruimte voor vragen en je geeft persoonlijke adviezen, waar ik echt veel aan heb gehad. We zijn van plan om na de zomer de cursus portretfotografie bij je te volgen!"
- - Eric over de Praktijkdag reisfotografie


Cursus fotografie op locatie


Naast de fotografie cursussen in onze trainingsruimte in Haarlem, bieden wij ook fotografie cursussen op locatie. De praktijkdag reisfotografie kun je volgen in de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Tijdens deze praktijkdag leer je met behulp van verschillende oefeningen sprekendere reisfoto’s te maken.


In Haarlem pal tegenover het station en naast een parkeergarage

Veel van de fotografie workshops van Han Schnek fotografie worden gegeven in de grote trainingsruimte in Haarlem. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto zeer goed te bereiken. De ruimte bevindt zich tegenover het station van Haarlem en naast een parkeergarage.