Fotografie cursus Den Haag

Han Schnek Wil je betere foto's leren maken met je smartphone? Of heb je een mooie camera maar staat die meestal op de automaat en wil je er meer uit halen? Dan is een fotografie cursus in Den Haag echt wat voor jou.

Kleine groepjes Leren door te doen Veel persoonlijke aandacht
  • Kleine groepjes
  • Leren door te doen
  • Veel persoonlijke aandacht
fotografie cursus den haag

Basiscursus Camera & Techniek

Heb je een mooie camera maar staat die meestal op de automaat? Wil je meer uit je (nieuwe) camera halen? Dan is deze basis cursus echt iets voor jou!

smartphone fotografie Den Haag

Smartphone fotografie

De smartphone is de enige camera die we altijd bij ons hebben. We laten je graag zien hoe daar het meeste uit kunt halen.

privéles fotografie

Privéles fotografie

Wil je liever privé dan in een groep? En bij voorkeur bij jou thuis, op het werk of een locatie die jou goed uitkomt. Kijk dan eens onze privélessen.

Cursus reisfotografie Den Haag

Cursus reisfotografie

Ga je binnenkort op vakantie en wil je betere foto's maken? We laten je tijdens de workshop reisfotografie graag zien hoe je spannendere vakantiefoto's maakt.

workshop fotografie Den Haag

Leren van de meesters

Zou je niet het liefst fotografie les willen hebben van de grote meesters, zoals Anton Corbijn, Frans Lanting en Steve McCurry? Nou, dan hebben we iets speciaals voor jou! Deze unieke fotocursus is echt iets voor jou als je inspiratie, uitdaging en feedback zoekt.

Cadeaubon

Cadeaubon fotocursus

Geef het perfecte cadeau: een fotografie workshop naar keuze! Laat je vrienden, familie of collega's de wereld stijlvol en creatief vastleggen. Een fotografie workshop betekent ontdekken, leren en herinneringen vastleggen - een ervaring die blijvende vreugde en vaardigheden oplevert.

Fotografie cursus in Den Haag

In Den Haag kun je verschillende soorten fotografielessen volgen. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, er is voor iedereen een geschikte cursus te vinden. Bij privélessen fotografie ligt de nadruk op jouw eigen ontwikkeling en persoonlijke doelstellingen. Samen met een ervaren fotograaf ga je aan de slag om jouw fotografische skills te verbeteren.

Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je fotografievaardigheden, dan is een privéles fotografie in Den Haag een geweldige optie. Tijdens een privéles krijg je 1-op-1 aandacht van een ervaren fotograaf die je kan helpen met het verbeteren van specifieke technieken. Een privéles fotografie is ook een geweldige optie als je gebruik wilt maken van de vele mogelijkheden van je smartphone camera. Smartphone cameras worden steeds beter en bieden steeds meer mogelijkheden om mooie foto's te maken. De docent kan je helpen om het maximale uit je smartphone camera te halen.

fotografie cursus Rotterdam

Wat maakt Den Haag fotogeniek?

Den Haag is een fotogenieke stad vanwege verschillende redenen:
  • Historische architectuur: Den Haag heeft een rijke geschiedenis en de stad is gevuld met historische gebouwen en monumenten. Dit omvat de prachtige gevels en details van de huizen in de oude stad, de Koninklijke Paleizen en de diverse monumenten, zoals de Ridderzaal en het Vredespaleis.
  • Mooie parken en stranden: Den Haag heeft verschillende parken, zoals het prachtige Westbroekpark, het bosrijke Haagse Bos, en het strand van Scheveningen. Deze plekken zijn perfect voor mooie landschapsfoto's en strandfoto's.
  • De haven van Scheveningen: De haven van Scheveningen is een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen en biedt een breed scala aan fotomogelijkheden, waaronder boten, vissers, jachten, en de vuurtoren.
  • Het Binnenhof en de Hofvijver: Het Binnenhof, het historische centrum van de Nederlandse politiek, biedt prachtige uitzichten op de Hofvijver, het meer voor de gebouwen. Het is een iconische locatie die veel mensen associëren met Den Haag.
  • Street art: Den Haag heeft verschillende muurschilderingen en straatkunstwerken die prachtige achtergronden bieden voor foto's en selfies.

Den Haag biedt vele mogelijkheden voor fotografie vanwege de combinatie van historische architectuur, mooie parken en stranden, een bruisende haven en moderne street art. Kortom, een fotogenieke omgeving voor een fotografie cursus in Den Haag.

Heb je vragen?

Han Schnek Neem gerust contact op voor meer informatie.
Mail: han@schnek-fotografie.nl
Bel: 06 2606 6606
WhatsApp: 06 2606 6606