Welke fotografie workshop kiezen?Met welke workshop kan ik het beste beginnen?

Tja, dat hangt natuurlijk een beetje van je interesse en vaardigheden af. Een paar suggesties. We hebben twee basis workshops die voor beginners zijn en een solide basis leggen:

Je kunt deze workshops in iedere gewenste volgorde doen.


Ja maar, ik heb tijd voor maar één workshop

Prima, kies dan wat je het belangrijkste vindt: de techniek (Basis cursus fotografie), sprekende foto's leren maken (Het geheim van sprekende foto's) of een combinatie van beide met de nadruk op buiten oefenen (Praktijkdag reisfotografie)


Ik wil me juist verder ontwikkelen...

OK, kijk dan eens naar de volgende workshops:


Hebben jullie ook avond cursussen?

  • Ja, de workshop Basis cursus fotografie is ook als avond cursus beschikbaar. Meestal op een dinsdag- of woensdagavond.
  • En we hebben ook de fotografie cursus Leren van de Meesters: een reeks van 6 avonden voor iedereen die al een basis heeft en nu een flinke creatieve sprong voorwaarts wil maken.

Geven jullie ook les in smartphone fotografie?


Welke fotografie workshops worden in Haarlem gegeven?


En welke in Amsterdam?


En in Utrecht?


Zijn alle workshops praktijkgericht en voor iedereen?

Omdat fotograferen vooral een vaardigheid is, ligt bij ons altijd de nadruk op praktijkgerichte oefeningen. We stellen ook geen ingangseisen aan de workshops. Je kunt altijd aan alle workshop deelnemen. Zelfs als je nog niet de basis vaardigheden hebt opgedaan van één of meer introductie workshops. De groepen zijn klein, waardoor we voldoende tijd hebben iedereen de nodige persoonlijke begeleiding te bieden.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Han Schnek.