Fotografie workshops bij Han Schnek

In één dag of  een paar avonden betere foto's leren maken?

Voor wie snel vooruit wil komen, verzorgen wij eendaagse workshops of een paar avonden in Haarlem en praktijkdagen reisfotografie in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Met welke workshop kan ik het beste beginnen?

Tja, dat hangt natuurlijk een beetje van je interesse en vaardigheden af. Een paar suggesties. We hebben drie introductie workshops die voor beginners zijn en tezamen een solide basis leggen:

Je kunt deze workshops in iedere volgorde doen die je maar wil.


Ja maar, ik heb tijd voor maar één workshop

Prima, kies dan wat je het belangrijkste vindt: de techniek (Je camera de baas worden!), sprekende foto's leren maken (Het geheim van sprekende foto's) of een combinatie van beide met de nadruk op buiten oefenen (Praktijkdag reisfotografie)


Ik wil me juist verder ontwikkelen...

OK, kijk dan eens naar de volgende workshops:


Hebben jullie ook avond cursussen?

  • Ja, de workshop Je camera de baas worden! is ook als avond cursus beschikbaar. Meestal op twee achtereenvolgende dinsdag- of woensdag- of donderdagavonden.
  • En we hebben ook de fotografie cursus Leren van de Meesters: een reeks van 6 avonden voor iedereen die al een basis heeft en nu een flinke creatieve sprong voorwaarts wil maken.
  • En de korte avond workshop Nabewerken met Adobe Lightroom
  • Goed leren flitsen - korte avond cursus over portretfotografie met een reportage flitser.


Waar worden ze gegeven?

De Praktijkdag reisfotografie wordt in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht verzorgd. Alle andere workshops worden in Haarlem gegeven op een locatie pal tegenover het station en boven een parkeergarage.


Zijn alle workshops praktijkgericht en voor iedereen?

Omdat fotograferen vooral een vaardigheid is, ligt bij ons altijd de nadruk op praktijkgerichte oefeningen. We stellen ook geen ingangseisen aan de workshops. Je kunt altijd aan alle workshop deelnemen. Zelfs als je nog niet de basis vaardigheden hebt opgedaan van één of meer introductie workshops. De groepen zijn klein, waardoor we voldoende tijd hebben iedereen de nodige persoonlijke begeleiding te bieden.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Han Schnek.