Reacties op de workshop portretfotografie

Dankjewel Han, het was hartstikke leuk en informatief. Ik ga eens wat vrienden proberen te portretteren. En ik zal je zeker aanraden bij anderen!
- - - -  Thomas over de workshop Sprekende portretten
 
Ik wilde zeggen dat ik de cursus héél leuk vind/vond en erover ga denken om een andere cursus te volgen een keer.
- - - -  Marian over de workshop Sprekende portretten
 
Mijn collega en ik hebben een hele leerzame en leuke dag gehad! Bedankt, Amber! Ik zal jullie cursus zeker aanbevelen bij vriendinnen en kennissen.
- - - -  Elly over de workshop Sprekende portretten
 
De workshop gisteren vond ik geweldig inspirerend en gegeven in een zeer ontspannen sfeer met aandacht voor iedereen.
- - - -  Hansje over de workshop Sprekende portretten
 
Erg veel geleerd van je cursus! Heb veel zin om te gaan oefenen in de praktijk en heb thuis meteen mijn dochtertje tijdens haar spel proberen vast te leggen. Je ziet me vast nog wel eens terug na een paar maanden om nog eens een ander onderdeel te oefenen!
- - - -  Claire over de workshop Sprekende portretten
 
Ik heb een zeer leuke en leerzame dag gehad. Ik ben thuis meteen aan de slag gegaan met de dingen die je verteld hebt. Je ziet me zeker terug op een vervolg cursus, ik weet nog niet wanneer of welke cursus.
- - - -  Sietse over de workshop Sprekende portretten
 
Heb veel geleerd op een makkelijke en begrijpbare manier. Fotograferen wordt na elke cursus steeds leuker om te doen. Cursus flitsen staat ook nog op me verlanglijstje dus waarschijnlijk tot dan.
- - - -  Tim over de workshop Sprekende portretten
 
De cursus vond ik erg leerzaam en daarbij ook gezellig. Han en Amber geven op een ongedwongen manier les. Ze hebben me enthousiast gemaakt, en nu wil ik meer nog meer leren. Veel groetjes en misschien tot ziens op een vervolgcursus.
- - - -  Lia over de workshop Sprekende portretten
 
Nogmaals hartelijk bedankt voor al jullie nuttige informatie en de gezellige dag. Voor mij is de cursus geslaagd en ik zal deze zeker bij de fotoliefhebbers aanbevelen.
- - - -  Miklos over de workshop Sprekende portretten
 
Hartelijk bedankt voor je duidelijke en rustige uitleg. Echt super hoe je aan iedereen al je aandacht verdeeld. Ook nog als we zoveel vragen blijven stellen... Ik heb vandaag zoveel geleerd. Helemaal leuk.
- - - -  Mirella over de workshop Sprekende portretten
 
De syllabus ziet er mooi uit en is zeker fijn als naslagwerk. Wij alle drie (Arend, Linda en ondergetekende) vonden het een leuke cursus. De oefeningen waren een uitdaging en heel leerzaam. Bedankt voor de prettige manier van les geven.
- - - -  Ria over de workshop Sprekende portretten
 
Ik vond de cursus erg leuk en leerzaam. Het feit dat je alles erg praktisch benaderde vond ik erg fijn en daardoor gaat het nog meer leven. Ook het oefenen en de feedback op de gemaakte foto's vond ik erg leuk. Bedankt voor de leuke en leerzame dag en wie weet tot ziens.
- - - -  Rianne over de workshop Sprekende portretten
 
Bedankt voor de syllabus! Ik vond het zondag allemaal heel duidelijk en begrijpelijk en daarom is het fijn om dat nog eens na te kunnen lezen. En ik merk aan mezelf dat ik aardig wat opgestoken heb van afgelopen zondag en (nog belangrijker) dat het ook meteen goed is blijven hangen. Ik denk dat je dat als compliment voor je manier van "lesgeven" kunt beschouwen! M'n 2 dochters van 4 zijn gister meteen de pineut geweest om m'n geleerde kunsten in de praktijk te brengen en dat ging vrij aardig! Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke en vooral leerzame dag!
- - - -  Esther over de workshop Sprekende portretten
 
Errug leuke dag afgelopen zondag. Ik heb er lekker flow van gekregen. Je doet het heel leuk, relaxed en de afwisseling van korte shoots (heet dat zo?) en elkaars werk bekijken werkt bijzonder goed. Heb me geen moment verveeld, alleen toen op het eind mijn batterijtje leeg was (van mijn camera natuurlijk, niet van mezelf :-)) Waren er ook zaken die anders hadden gekund? Ja zeker: dat krasje op je neus: jammer...
- - - -  Jan over de workshop Sprekende portretten
 
Bedankt! Dat is wel even fijn om als handleiding erbij te hebben. Ik heb het ervaren als een hele prettige dag. Veel geleerd en ik heb al een beetje het een en ander toegepast. Je manier van uitleggen en het vrolijke erbij maakt het allen tot een gezellige en leuke dag.
- - - -  Petra over de workshop Sprekende portretten