Reacties op de basiscursus Camera & Techniek

"Basiscursus" gevolgd bij Han Schnek in Haarlem. Dit was een ontzettend leuke en leerzame dag. We kregen niet teveel maar eigenlijk precies genoeg theorie om het leuk te houden en vooral allerlei praktische tips waar we meteen mee aan de slag konden. Han legt alles heel geduldig en op een prettige manier uit. 's Middags gingen we op pad in de stad om te oefenen. Ik heb er echt wat aan gehad en mijn camera kan voorgoed van de automatische stand af. Kortom, een echte aanrader!
- - - -  Gerdy over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Sacha en ikzelf hebben vandaag in de workshop veel geleerd in een ontspannen sfeer. Nooit gedacht dat we in zo'n korte tijd van de stand 'automatisich' af konden geraken. Wij gaan veel oefenen met de opgedane wijsheid en gaan zeker nog een vervolg workshop volgen bij je. Nogmaals bedankt voor de wijze lessen.
- - - -  Marcel over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik vond het een erg inspirerende cursus! Net wat ik nodig had om eens iets anders met de camera te doen. En ook heel begrijpelijk en met humor uitgelegd: ook heel belangrijk! Ik ben zeker van plan er iets mee te gaan doen. En jammer dat ik het niet een paar maanden eerder gedaan heb. Was erg handig geweest tijdens onze reis naar Costa Rica. Ik zet een vervolgcursus op mijn verlanglijstje. Eerst ff oefenen. Mij lijken alle cursussen wel leuk: creatief, praktijk en flitsen.
- - - -  Marjon over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Vorig jaar heb ik de cursus Basiscursus Camera & Techniek gedaan. Ik moet zeggen dat is echt wel het begin geweest van anders met de camera omgaan dan voorheen. Nooit meer de camera op automaat!!!. Ik heb erg veel aan de cursus en je gedrevenheid gehad!! Heb veel geoefend en uitgeprobeerd en doe dat nog steeds.......
- - - -  Rene over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Al jaren fotografeer ik in de vol-automatische stand en evenzoveel jaren heb ik mij voorgenomen een cursus te volgen om dat pad te kunnen verlaten. In de praktijk ben ik vaak tegen de beperkingen van dit mechanisme aangelopen. Vandaag was het zover: het goede voornemen is eindelijk ten uitvoer gebracht en .... het was zeer de moeite waard! In duidelijke, begrijpelijke taal vertelde je rustig hoe o.a. de belichting grote invloed heeft op de uiteindelijke foto. Het gebruik van een "groter of kleiner raam", met daarbij een gepaste snelheid voor het "openen en sluiten van het gordijn" sprak zeer tot de verbeelding. De verschillende mogelijkheden benutten om tot het gewenste resultaat te komen, zal nog even tijd vragen, maar onze vakantie is een goed oefenmoment. Heerlijk dat ik nu zelf de regie kan nemen en invloed kan uitoefenen op het uiteindelijke beeld. Ik vind fotografie fantastisch en op deze manier wordt het alleen maar leuker! Dank je wel voor een leerzame, gezellige dag waarbij jouw laagdrempelige aanpak ervoor zorgt dat je mij vast nog eens terugziet.
- - - -  Helen over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Het was een mooie dag, instructief en plezierig. Ik hoop nu wat meer vertrouwen te hebben in mijn camera en wellicht weer het plezier in fotograferen terug te krijgen. Het was een genoeglijke dag, dankzij je geduldige en goede uitleg.
- - - -  Laurent over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik vond de cursus leerzaam. Vooral het gedeelte beweging. De hele dag was er ruimte voor vragen. Je legt rustig en duidelijk uit. En de accommodatie was prima.
- - - -  Nicolette over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik heb erg genoten van de workshop. Je legt alles op een begrijpelijke manier uit, zodat het gebruiken van een functie op de camera inzichtelijk wordt. Ik ga de komende tijd mijn nieuw verworven kennis oefenen en wie weet kom ik over een tijdje nog eens voor de workshop creatief fotograferen.
- - - -  Nicole over de Basiscursus Camera & Techniek
 
De workshop was echt boven verwachting! Ik had me van tevoren steeds voorgenomen me te verdiepen in de camera, zodat ik geen flater zou slaan. Dit was er door tijdgebrek helemaal niet van gekomen. De workshop was echter helemaal voor mensen zoals ik, die voor de veiligheid altijd voor de automaat kiezen. Met een vader die zijn hele leven een grafisch bedrijf heeft gehad waren Iso, sluitertijd en onderbelichting heel bekende termen, maar ik vind het geweldig dat ik nu ook weet hoe ik eea toe kan passen op mijn camera. Je hebt echt een heel prettige manier van lesgeven. Vol geduld en geen genoegen nemend met een opgetrokken wenkbrauw. Iedereen moet het begrijpen.
- - - -  Yvonne over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Zowel mijn broer als ik hebben het als een zeer leerzame dag ervaren. Wel vermoeiend maar de moeite waard. Wij komen over enige tijd beslist terug om een andere cursus te volgen. Goed en duidelijke uitleg.
- - - -  Gina over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Zoals reeds gezegd, heb ik veel geleerd tijdens de workshop. Ik heb meer geleerd dan tijdens de cursus van Fotogram ,die ik enkele jaren geleden in Amsterdam heb gevolgd!! Ik zal de cursus zeker onder de aandacht brengen, in mijn geval op FB. Je hebt alles erg duidelijk overgebracht.
- - - -  Monique over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik vond de cursus erg leerzaam. Wat ik vooral prettig vond is dat je mensen apart nam als ze dit nodig hebben! Fijn ook dat u iedereen een bijlage stuurt zodat je alles nog eens op je gemak kan nalezen.
- - - -  Natasja over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Nogmaal heel hartelijk dank voor jouw uitleg over de camera en de manier waarop (je was een prachtig paard, haha!) je dit hebt uitgebeeld! (zie foto) Ik had al wel verschillende fotobladen gelezen, maar nu weet ik ook wat ik lees! Gisteren vierde mijn dochter haar verjaardag in de tuin met flinke bewolking en af en toe regen, maar door jouw uitleg kon ik met mijn camera een 'zonnetje' op de gezichten laten schijnen! De mooie lichte studio en de lekkere lunch maakten een fijne leerzame dag compleet!
- - - -  Marie-José over de Basiscursus Camera & Techniek
 
De cursus was kort gezegd interessant. Ik heb bepaalde functies van de camera leren gebruiken die ik anders nooit zou gebruiken. Ik vond het wel de moeite waard deze cursus en zal met de nieuwe kennis zeker blijven oefenen.
- - - -  Christine over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Robin en ik hebben je cursus als erg leuk en leerzaam gevonden. Je losse stijl van les geven heb ik als er prettig ervaren, daarnaast is jouw visie op digitale fotografie zeer intuïtief. Ik ben helemaal enthousiast terug gekomen. Ik denk dat voordat ik naar Kenia ga ik de wow cursus ook nog ga doen.
- - - -  Jek over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik vond de workshop boeiend en leuk. Het heeft mij enthousiast gemaakt om naar de A stand over te schakelen en te gaan experimenteren. Met name het fotograferen met tegenlicht vind ik leuk. Het minnen en plussen vind ik heel nuttig en ook de ISO aanpassen zal ik wel gaan gebruiken.
- - - -  Sandra over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Bedankt voor de goede cursus! Ik kan (en ga) het iedereen aanraden. Prima sfeer en methode om het zo te leren. Met name de vergelijking met auto's maakte een hoop duidelijk. Ik had eerst m'n twijfel bij een georganiseerde cursus in groepsvorm (het was een kadootje van m'n ouders) maar dit viel ontzettend mee.
- - - -  Jan over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik heb ook erg genoten van de cursus. Ik heb een hoop extra vaardigheden opgedaan en functies van de camera ontdekt waarvan ik de exacte werking niet geheel begreep. Nogmaals bedankt en tot een volgende cursus.
- - - -  Maarten over de Basiscursus Camera & Techniek
 
We hebben echt een hele leuk dag gehad en veel geleerd, bedankt nogmaals daarvoor! Denk zeker dat we nog een keer terug komen voor de praktijkdag of de creatieve foto's!
- - - -  Grietje over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik heb de cursus als ontzettend positief ervaren. Ik vond dat jij jezelf goed op hebt kunnen splitsen tussen al die cursisten die vragen hadden. Je hebt voor iedereen de tijd genomen en ik heb niet ervaren dat je het vervelend vondt als er vragen werden gesteld. Plus dat, in hoeverrre dat mogelijk is, alles besproken is wat er besproken kon worden over de camera ("de baas worden"). Ik zal je zeker aanraden in mijn omgeving en ben ook zeker van plan in de toekomst nog een cursus bij je te gaan doen.
- - - -  Jooke over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Dank voor de duidelijk uitleg over de (on) mogelijkheden van de fotografie. Helder en duidelijk verwoord in jip/janneke taal. En dan nog afsluiten met een hele overzichtelijke pdf waar alles nog s keertje in staat. Super, ben blij dat ik de cursus bij jou gedaan heb. Ik kom nog keertje terug voor de compositie cursus.
- - - -  Marco over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Hier even een berichtje van mij over hoe ik de cursus beleefd heb. Ik vond het een prettige cursus en het heeft me opgebracht wat ik er van verwacht had. Zelf merk ik steeds meer dat de kennis er al wel is maar dat het steeds meer een kwestie van oefenen wordt.
- - - -  Ben over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Dankjewel voor de ontzettend leuke en leerzame dag vandaag! Ik merkte net in de auto naar huis dat ik met veel meer energie de dag eindigde dan toen ik er mee begon! Dit komt doordat je niet alleen alles op een heel prettige en begrijpelijke manier uitlegt, maar ook omdat je aan alle deelnemers de ruimte geeft om vragen te stellen en te leren. Met veel humor is de dag echt omgevlogen! Ik vond het erg prettig om vandaag met het geleerde aan de slag te gaan. Telkens een stukje theorie, en daarna meteen oefenen zorgt ervoor dat je beter snapt waarom een foto geworden is, zoals hij is, waardoor je ook een beter gevoel krijgt op welke knop je in het vervolg moet drukken om meer het gewenste resultaat te krijgen. Helemaal leuk is het om daarna aan de hand van de voorbeelden die jij hebt gemaakt te zien wat voor effecten je met een bepaalde techniek kan bereiken (natuurlijk als je echt veel hebt geoefend). Je hebt een heel enthousiaste manier van lesgeven en een persoonlijke en vriendelijke benadering. Hierdoor heb ik niet alleen heel veel zin om de komende weken te gaan oefenen, maar kan ik ook bijna niet wachten om aan de volgende cursus te beginnen.
- - - -  Joost over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik heb ongelooflijk veel geleerd vandaag! Moet het even allemaal laten bezinken en dan veel gaan oefenen om hopelijk over een tijdje niet meer na te hoeven denken over de technische basis. Ik mailde net mijn vriend die drie weken in Thailand zit (maar dus niet onze mooie camera mee kreeg vanwege mijn cursus..!) met een opsomming over wat ik allemaal heb geleerd en dat was meer dan ik van tevoren had gedacht. Ik zal mijn vrienden zeker tippen over deze cursus.
- - - -  Carlijn over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Bedankt voor de leuke dag zaterdag, ik heb er veel van geleerd. Had al eens eerder een curcus gedaan, maar had toen nog niet deze camera en had er een geleend van iemand. Dus nu vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Moet nog wel veel oefenen en ga dat zeker doen. hoop dus op mooi weer. Ik vond dat je boeiend en rustig over komt dus erg duidelijk.
- - - -  Wilma over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik vond het een zeer geslaagde dag. Ik heb ontzettend veel geleerd. De camera heb ik net gekocht omdat ik een keuze wilde maken voordat ik aan jouw workshops begon. Vandaag ben ik al ontzettend veel te weten gekomen over de camera en de werking. Daarnaast vond ik de opbouw heel goed, met de praktische oefeningen en de foto's die je liet zien. Voor mij smaakt het naar meer. Ik verheug me erg op de volgende cursus en ga me zeker opgeven voor de praktijkdag en de waaaaauwwwwww cursus.
- - - -  Barbara over de Basiscursus Camera & Techniek
 
De workshop "Basiscursus worden" van 20 februari heb ik als leerzaam en plezierig ervaren. Leuke groep en niet te groot waardoor er ruimte is tot vragen stellen. Ik zal de cursus zeker aanbevelen en overweeg ook een praktijk dag te doen of de workshop Landschapsfotografie.
- - - -  Jan Remco over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Nogmaals bedankt voor de cursus en bij deze ook voor de syllabus. Ik vond het een erg inspirerende dag en heb mooie tips gekregen die ik in zeker in Rusland kan gebruiken. Prima idee om in één dag een bepaald thema te behandelen, je zit dan niet meteen vast aan een wekelijkse 'verplichting'. Je doet het humoristisch en behandelt de mensen op een leuke manier met respect. De informatie is goed behapbaar op één dag en door het bespreken van elkaars foto's leer je veel. Zo'n eigen lunch is intiem en efficient en houdt de dag betaalbaar. Ga zo door, ik kom vast vaker.
- - - -  Agnes over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Er is een wereld voor me open gegaan! Praktisch en theoretisch was het precies wat ik nodig had om weer een flinke stap verder te komen. Mijn tekortkoming was vooral dat ik niet weet in welke situaties ik met welke instellingen kan werken en dan ook nog eens hoe alles elkaar beïnvloed. Daar heb ik nu een heel duidelijk beeld van gekregen! En dan ook nog een paar leuke tips and tricks waren een bonus. Ook de manier waarop je de stof overbrengt is superfijn, niet iedereen kan dat. Ik zou niet weten hoe het anders zou moeten maar wat ik fijn vond aan jouw manier is dat je praktisch en ook realistisch bent. Simpele taal gebruikt en een juiste volgorde hebt voor het overbrengen van de info. Je houd je goed aan de kaders van waar deze les precies over gaat maar gunt een individu ook wel even een klein kijkje over die schutting als iemand echt graag iets wil weten in een specifieke persoonlijke situatie. Heel veel was gewoon heel prettig. Je doet het erg leuk en het was echt leerzaam!
- - - -  Rachida over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Wat een leerzame en leuke zaterdag, de uitleg was goed en duidelijk, ik heb genoten. Alle handige en waardevolle tips, die ook voor mij zijn vastgelegd in het duidelijke naslagwerk, zullen mij leren dat de camera toch het menselijk oog kan nabootsen. Nu op pad, en mijn camera de baas worden!
- - - -  Paulien over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Het was afgelopen zaterdag een leerzame dag. Marlies en ik hebben er in elk geval van genoten. De mogelijkheden van de camera waarop je ons hebt gewezen, nodigen in elk geval uit tot verder experimenteren om uiteindelijk de camera "de baas te worden". In dat opzicht heeft de cursus helemaal aan de verwachtingen voldaan. Als we wat meer ervaring hebben opgedaan en de basistechnieken een (klein) beetje onder de knie hebben gekregen, zullen we zeker overwegen om nog een vervolgcursus bij je te doen.
- - - -  Lars over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik heb de cursus als heel goed ervaren. Ik heb mijn camera beter leren kennen en dat was mijn doel. Theorie en praktijk was goed verdeeld. Ik heb een leuke dag gehad en ga het zeker voor je promoten.
- - - -  Anke over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik vond de cursus erg interessant en leerzaam. Alles klopte, de uitleg, de praktijk opdrachten etc. En niet te vergeten de lunch en de zeer gedetailleerde syllabus. Wij komen samen zeker nog een keer bij je terug om een van je andere cursussen te volgen.
- - - -  Arno over de Basiscursus Camera & Techniek
 
De workshop vond ik helemaal te gek. En heb er heel veel van geleerd. Dus nu maar veel gaan oefenen, en denk ik dat ik zeker nog een keer terug kom,( na jullie vakantie).
- - - -  Elma over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik vond het een aangenaam goede cursus. De syllabus heb ik nog niet bekeken, maar wat ik er van mee gekregen heb vandaag en de wijze waarop je dingen uitlegt, moet het een gebruiksvriendelijke handleiding zijn, waarmee ik zeker verder ga komen.
- - - -  Hester over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik heb echt genoten van de workshop. Ik heb het zo leuk gevonden. Een goede combinatie van theorie en praktijk. Je hebt ook voor iedereen de tijd genomen. Voor ons was het een eind rijden maar het was de moeite waard geweest. Ik heb veel geleerd over mijn camera. En .... ik heb de histogram ontdekt!!!! Ik zal zeker reclame voor je maken, het was gewoon een hele leerzame, plezierige workshop.
- - - -  Rita over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Voor ons beide is er een wereld opengegaan, erg goed hadden we jaren eerder moeten doen!! We weten wat ons te doen staat en dat is vooral veel en vaak oefenen. We hebben nog 6 wkn voor onze trip naar Chili Argentinië dus hebben goede hoop. Dank voor deze opstapper, we zullen je zeker aanbevelen. Vooral je beeldende uitleg is erg prettig en snel op te pakken.
- - - -  Mara en Marco over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Bedankt voor de leuke en leerzame dag. Je workshop was goed en duidelijk. Je waardevolle tips zullen mij zeker helpen om betere en mooiere foto's te maken. Ook bedankt voor je prachtige naslagwerk.
- - - -  Mar over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Gisteren heb ik als enorm leerzaam ervaren. Ik heb echt heel veel geleerd! Bedankt voor de leuke dag. Het enthousiasme waarmee je vertelt en de duidelijke uitleg maken het heel toegankelijk.
- - - -  Annemarie over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik heb zeer (!) genoten van de lesdag van vandaag. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wat nerveus was aan het begin, dat verklaart ook waarom je getuige was van een verkorte versie van mijn autobiografie over mijn verleden, heden, en toekomstverwachtingen. Maar gaandeweg voelde ik me steeds meer in mijn element. Ik voelde me op mijn gemak en hierdoor kon ik, veel meer dan verwacht, je uitleg goed verwerken. Morgen ga ik gelijk in Amsterdam aan de slag met wat ik vandaag allemaal geleerd heb! Het klinkt wellicht wat theatraal, maar je hebt mijn onzekerheid om tijdens de vakantie mooie foto's te maken weggenomen. Dank hiervoor! Ik vind het daarom ook niet meer dan terecht dat ik je een positief bericht doorstuur die je, als je dit ok vindt, op je website kunt plaatsen. Ik zal jou ook absoluut aanraden bij collega's en vrienden.
- - - -  Michiel over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik vond het leuk, leerzaam, afwisselend, geconcentreerd en ontspannen. Ik was toe aan een dagje iets anders dan de zorg voor mijn ouders en dat is goed gelukt! Je doet het als docent rustig, met humor en duidelijk. Zo'n compacte dag geeft een goede overview van vele mogelijkheden.
- - - -  Anke over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Het was een hele leuke dag en we hebben veel geleerd. Het zat goed in elkaar. De broodjes waren lekker en dus heb ik verder niets aan toe te voegen. Ik zal het door vertellen en misschien tot de volgende keer.
- - - -  Els over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik vond de cursus erg nuttig. Ik ben nu niet meer "bang" voor mijn camera! Ik heb zelfs zin om mee te gaan spelen en leuke foto's te maken. Ik zal me ook binnenkort via de website aangeven voor een creatieve of een praktijk les. Lijkt me erg leuk.
- - - -  Ghazaleh over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Het was een leerzame dag. Met deze cursus steek je sneller wat op dan met een theorie cursus waar je maanden over doet. Het is gewoon meteen duidelijk waar iets voor dient.
- - - -  Erik over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. ontspannen sfeer, hoop humor en ik heb een hele hoop info gekregen waar ik mee aan de slag ga!! Al blijf ik het soms nog heel lastig vinden maar dat is het leuke ervan om uit te proberen. Ik zal zeker aan mensen doorgeven dat ik nog wel een hele leuke foto cursus weet!!
- - - -  Rene over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Nogmaals wil ik jou bedanken voor de ontspannen maar duidelijke workshop. Het resultaat komt uitstekend overeen met het doel waarmee ik naar Haarlem was afgereist. Niet alleen heb ik de camera beter leren kennnen maar ben ik een heel stuk dichter bij het toepassen van de juiste instellingen voor de geldende situatie gekomen. De afwisseling tussen theorie en praktijk is prima bevallen. Er is geen enkel moment geweest waarop ik de aandacht verloor en dat is voor mij een belangrijke graadmeter. Ook al ben ik als leek op het gebied van spiegelreflexcamera's bij je binnengelopen, is de workshop geen moment boven mijn pet geweest en jouw benadering en duidelijkheid zijn daarbij van doorslaggevend belang geweest.
- - - -  Tim over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Zoals ik je al vertelde heb ik genoten van de dag. Dat lag natuurlijk aan de zon en de temperatuur. Dat lag ook aan de stad zelf. De groep cursisten was bovendien zonder uitzondering gezellig en gemotiveerd. Je kon het met andere woorden eigenlijk niet verkeerd doen ;-) Evenzogoed weet ik zeker dat ik zonder het mooie weer en de leuke cursisten ook een heel leuke en interessante dag zou hebben gehad. En dat is enkel en alleen te danken aan jouw inbreng. Zoals een slechte leraar iemand voor de rest van zijn leven een afkeer van een studie kan geven, zo kan een goede de leerling motiveren om zich er juist verder in te verdiepen. En ik heb na jouw cursussen meer zin dan ooit om te fotograferen.
- - - -  Lex over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Bedankt voor het naslagwerk! En voor je inzet gisteren! Vannacht liggen dromen over sluitertijden, diafragma's, plussen en minnnen! Ik vond het erg leuk en leerzaam. Ik wist al best veel, maar de juiste theoretische onderbouwing is altijd goed. Uiteraard ook veel nieuwe dingen opgestoken zodat ik weer een stuk professioneler aan de slag kan. Er moet nog wel geoefend worden met bewegingsfoto's dus mijn vriendin is vandaag naar huppelcursus.
- - - -  Martijn over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik moet zeggen dat ik je manier van "lesgeven" als heel prettig en degelijk heb ervaren. Je verzorging is goed, je lunch was verzorgd en je manier van omgaan met de mensen is heel prettig. Moet ook wel, want anders kan je ook in het buitenland niet de portretten maken die je nu maakt. Je cursus heeft mij in ieder geval geholpen sneller mijn camera onder de knie te krijgen en ook om snel de informatie uit de gebruiksaanwijzing te destilleren. De groep was ook leuk samengesteld. Kortom, het voelde niet als een klas maar als een familie met dezelfde interesses.
- - - -  Ron over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Dank voor opnieuw een inspirerende dag! Ondanks het feit dat ik mijn camera redelijk ken (dacht te kennen), heb ik toch ook nog nieuwe dingen geleerd. En bovendien is het ook plezierig om nog eens een aantal zaken in de praktijk door te nemen. Met name het effect van de witbalans heb ik me nooit gerealiseerd en heeft me ook aan het denken gezet. Leuk ook om dat aspect straks ook op een creatievere manier in te zetten. Ik ben nu in ieder geval beter in staat om een weloverwogen keuze te maken.
- - - -  Lilian over de Basiscursus Camera & Techniek
 
Ik ga de kennis die ik bij jou heb opgedaan toepassen tijdens mijn mei-vakantie in Dalyan. Ik hoop dat het mij lukt om mooie foto's te maken en nu eens niet met 100 kiekjes thuis te komen. Ik ben nog steeds heel geïnspireerd.
- - - -  Marja over de Basiscursus Camera & Techniek