Fotografie cursus Den Haag

Han Schnek Kijk je weleens naar foto’s en denk je, zo zou ik ze ook willen maken? Zie je de plaatjes wel in je hoofd, maar lukt het niet om ze vast te leggen met je camera? Tijdens mijn fotografie cursus in Den Haag leer je op een relaxte manier de mooiste foto’s te maken.

fotografie cursus den haag

Basiscursus Camera & Techniek

Wil je van de automaat af en goed met je (nieuwe) camera leren omgaan? Kijk dan eens naar deze basis cursus.

smartphone fotografie Den Haag

Smartphone fotografie

De smartphone is de enige camera die we altijd bij ons hebben. We laten je graag zien hoe daar het meeste uit kunt halen.

privéles fotografie

Privéles fotografie

Wil je op korte termijn beter leren fotograferen? Maar heb je weinig tijd in het weekend en doe je het liever op een doordeweekse dag. Liever privé dan in een groep. Wil je direct beginnen en niet pas over anderhalve maand. En bij voorkeur bij jou thuis, op het werk of een locatie die jou goed uitkomt. Overweeg dan eens een privéles.

Cursus reisfotografie Den Haag

Cursus reisfotografie

Wil je betere vakantiefoto's maken? En heb je weinig tijd? We helpen je met de camera techniek en compositie tijdens deze praktijkgerichte cursus reisfotografie.

workshop fotografie Den Haag

Leren van de meesters

Zou je niet het liefst fotografie les willen hebben van de grote meesters, zoals Anton Corbijn, Frans Lanting en Steve McCurry? Nou, dan hebben we iets speciaals voor jou! Deze unieke fotocursus is echt iets voor jou als je inspiratie, uitdaging en feedback zoekt.

Cadeaubon

Cadeaubon fotocursus

Wat koop je voor iemand die alles al heeft? Een leuke, leerzame ervaring natuurlijk! Onze cadeaubon is een origineel idee voor vrienden, collega’s of familieleden van wie je weet dat ze graag fotograferen, of het heel leuk zouden vinden om hier meer over te weten te komen.

Fotografie cursus in Den Haag

In Den Haag kun je verschillende soorten fotografielessen volgen. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, er is voor iedereen een geschikte cursus te vinden. Bij privélessen fotografie ligt de nadruk op jouw eigen ontwikkeling en persoonlijke doelstellingen. Samen met een ervaren fotograaf ga je aan de slag om jouw fotografische skills te verbeteren.

Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je fotografievaardigheden, dan is een privéles fotografie in Den Haag een geweldige optie. Tijdens een privéles krijg je 1-op-1 aandacht van een ervaren fotograaf die je kan helpen met het verbeteren van specifieke technieken. Een privéles fotografie is ook een geweldige optie als je gebruik wilt maken van de vele mogelijkheden van je smartphone camera. Smartphone cameras worden steeds beter en bieden steeds meer mogelijkheden om mooie foto's te maken. De docent kan je helpen om het maximale uit je smartphone camera te halen.

fotografie cursus Rotterdam

Wat maakt Den Haag fotogeniek?

Den Haag is een fotogenieke stad vanwege verschillende redenen:
  • Historische architectuur: Den Haag heeft een rijke geschiedenis en de stad is gevuld met historische gebouwen en monumenten. Dit omvat de prachtige gevels en details van de huizen in de oude stad, de Koninklijke Paleizen en de diverse monumenten, zoals de Ridderzaal en het Vredespaleis.
  • Mooie parken en stranden: Den Haag heeft verschillende parken, zoals het prachtige Westbroekpark, het bosrijke Haagse Bos, en het strand van Scheveningen. Deze plekken zijn perfect voor mooie landschapsfoto's en strandfoto's.
  • De haven van Scheveningen: De haven van Scheveningen is een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen en biedt een breed scala aan fotomogelijkheden, waaronder boten, vissers, jachten, en de vuurtoren.
  • Het Binnenhof en de Hofvijver: Het Binnenhof, het historische centrum van de Nederlandse politiek, biedt prachtige uitzichten op de Hofvijver, het meer voor de gebouwen. Het is een iconische locatie die veel mensen associëren met Den Haag.
  • Street art: Den Haag heeft verschillende muurschilderingen en straatkunstwerken die prachtige achtergronden bieden voor foto's en selfies.

Den Haag biedt vele mogelijkheden voor fotografie vanwege de combinatie van historische architectuur, mooie parken en stranden, een bruisende haven en moderne street art. Kortom, een fotogenieke omgeving voor een fotografie cursus in Den Haag.

Heb je vragen?

Han Schnek Neem gerust contact op voor meer informatie.
Mail: han@schnek-fotografie.nl
Bel: 06 2606 6606
WhatsApp: 06 2606 6606