Al 14 jaar fotografie cursussen waar je echt wat aan hebt
Al 14jaar
fotografie cursussen waar je echt wat aan hebt

Over privéles fotografie

Wil je jouw fotografie vaardigheden snel naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan een privéles fotografie. Bij jou thuis, op het werk of een locatie naar keuze. Op een doordeweekse dag, overdag of 's avonds, en soms zelfs in het weekend. Privéles kan al vanaf 199 euro.

Priveles fotografie

Waarom een priveles fotografie?

Een van de grootste voordelen van het nemen van privéles fotografie is de individuele aandacht. In tegenstelling tot een groepsles, waar de docent de aandacht moet verdelen over meerdere cursisten, heb je in een privéles alle aandacht voor jezelf. De instructeur kan zich volledig richten op jouw sterke punten en zwakke punten en het lesmateriaal goed laten aansluit bij jouw behoeften en leerstijl.

Een ander voordeel van privéles fotografie is de persoonlijke feedback die je krijgt. In een privéles krijg je voortdurend de kans om direct feedback te krijgen op jouw foto's en technieken. De docent kan jou zo goed helpen om de zwakke punten te ontdekken en verbeterpunten aan te geven.

Een ander groot voordeel van privéles fotografie is dat je sneller kunt leren dan in een groepsles. In een privéles kun je je eigen tempo bepalen en je concentreren op de die aspecten van fotografie die jij wilt verbeteren. Je hoeft niet te wachten tot de rest van de groep klaar is. Daardoor kun je sneller vooruitgang boeken en betere resultaten behalen.

Met privéles fotografie heb je ook de flexibiliteit om jouw lessen te plannen op tijdstippen die voor jou het beste werken. Je hoeft geen rekening te houden met de data waarop de vaste fotografie cursussen worden verzorgd. Dit is vooral handig als je weinig tijd hebt of liever niet in het weekend wil lessen.

Alle voordelen op een rij

  • Bij jou thuis, op het werk of op een locatie naar keuze.
  • Het programma kan je volledig aan jouw wensen en tempo aanpassen.
  • Alle aandacht is op jou gericht.
  • Je leert sneller dan bij een klassieke groepsles.
  • Op een doordeweekse dag, overdag of 's avonds en soms in het weekend.
  • Je hoeft niet te wachten. Er is vrijwel altijd op korte termijn een gaatje vrij in de agenda.
  • En je kan de les tot 24 uur voor aanvang verzetten.

Dat zijn de voordelen van een priveles fotografie.

Reacties van deelnemers

"Priveles Wildlife en Landschapsfotografie gehad. Veel van geleerd inzake cameragebruik , instellingen en composities. Duidelijke uitleg !! Bedankt voor deze mooie dag !!" - M H Hakkesteegt
"Ongelofelijk dat ik - na jaren lang gefotografeerd te hebben - geconfronteerd werd met het feit dat zeer basale kennis over fotografie bij mij afwezig was. De les vond ik zeer duidelijk en direct toepasbaar in de praktijk." - Arnoud

Veelgestelde vragen

Hands-on. Praktijkgericht. Oefenen loont. Fotograferen is een vaardigheid die je leert door het veel te doen. Tijdens de lessen ligt de nadruk dan ook op gericht oefenen. Daarmee leer je aandachtspunten herkennen en toepassen en zie je snel vooruitgang in je resultaten. Ik hou het graag simpel in de lessen en behandel maar een paar aandachtspunten per keer. Dat betekent dat jij je kan concentreren op deze specifieke vaardigheden en je niet overweldigd voelt door allemaal nieuwe termen en weetjes..

De ervaring leert dat 2 uur optimaal is om de basisvaardigheden van de meeste onderwerpen in de vingers te krijgen. Voor de combinatie van verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld camera techniek en compositie kan je beter 3 uur uittrekken.

Ja, privélessen kunnen ook in het Engels verzorgd worden.

Soms. In het weekend hebben we meestal groepslessen. Mail, app of bel om te informeren of het ook in het weekend kan.

Ja, het kan zeker 's avonds. Als er maar genoeg licht is om te oefenen.

Maar natuurlijk. Privélessen kunnen individueel, met z'n tweeën of in een besloten groep worden gedaan.

Ja, er worden reiskosten in rekening gebracht als de priveles buiten Haarlem wordt verzorgd. De kosten bedragen 35 euro per uur geschatte reistijd per auto.

Voor particulieren zijn de tarieven inclusief BTW. Voor bedrijven en organisaties exclusief 21% BTW.

Je ontvangt een betaallink waarmee je vooraf via iDeal of creditcard kan betalen. Natuurlijk kan je ook een factuur krijgen.

Tarief priveles

Aantal
deelnemers
Tarief
2 uur
1 deelnemer € 199
2 deelnemers € 225
3 deelnemers € 259
4 deelnemers € 318
extra deelnemers € 59 pp
Voor particulieren zijn de tarieven inclusief BTW. Voor bedrijven en organisaties exclusief 21% BTW.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Han Schnek Neem gerust contact op voor meer informatie of als een afspraak wil maken.
Mail: han@schnek-fotografie.nl
Bel: 06 2606 6606
WhatsApp: 06 2606 6606