Al ruim 10.000 cursisten gingen je voor
Al ruim 10.000 cursisten gingen je de afgelopen 15 jaar voor

Privéles flitsen met een reportageflitser

Iedereen loopt er tegenaan: soms is flitsen nodig. Maar de ingebouwde flitser levert zelden fraaie resultaten op. En met de reportageflitser lukt het niet zoals je zou willen. Hoe doen fotografen dat toch? Ik vertel het je graag.

priveles flitsen met een reportage flitser

Flitsen is een manier om het licht naar je hand te zetten. Bijvoorbeeld een beetje extra licht toe te voegen, het omgevingslicht weg te drukken, het licht zachter of juist harder te maken of de kleur aan te passen. Als het je lukt om het licht naar je hand te zetten - zonder dat het duidelijk is dat er geflitst is - winnen je foto's enorm aan zeggingskracht. En dat is precies waar deze privéles flitsen met een reportageflitser je bij kan helpen.

Wat leer je tijdens deze privéles flitsen met een reportageflitser?

  • De belangrijkste instellingen van je flitser en camera
  • Indirect flitsen en invulflitsen
  • Flitsen bij weinig licht en bij tegenlicht
  • Evenwicht zoeken met omgevingslicht

Wat heb je nodig?

Voor deze privéles heb je een digitale spiegelreflex of systeem camera nodig met een losse reportage flitser. Het is handig als je weet hoe je sluitertijd, diafragma en ISO op je camera zelf handmatig kunt instellen. Twijfel je? Overweeg dan de: basiscursus fotografie te volgen.

fotografie cursus flitsen

Reacties van deelnemers

"Ik fotografeer al jaren maar vermeed het gebruik van een flitser. Sinds kort heb ik een reportageflitser maar hoe gebruik je die nou? Zelf kwam ik daar niet goed uit. In deze workshop heb ik heel praktische handvaten gekregen om aan de slag te gaan met mijn flitser. De aanpak van Han is erg prettig. Geen theorie maar gelijk aan het werk en kijken wat het effect is van je instellingen."
Nanny

Privéles flitsen met een reportageflitser

Deze workshop flitsen met een reportageflitser wordt alleen als privéles aangeboden. Het tarief start bij 199 euro voor 1 deelnemer. Voor particulieren zijn de tarieven inclusief BTW. Voor bedrijven en organisaties exclusief 21% BTW. Er kunnen reiskosten in rekening gebracht worden als de privéles buiten de regio Haarlem wordt verzorgd. De kosten bedragen 35 euro per uur geschatte reistijd per auto.

fotografie cursus flitsen

Tarief privéles (2 uur)

Aantal Tarief
1 deelnemer € 199
2 deelnemers € 225
extra deelnemers € 59 pp
Prijzen zijn excl. evt. reiskosten. Voor particulieren zijn de tarieven inclusief BTW. Voor bedrijven en organisaties exclusief 21% BTW.

Beschikbaarheid komende periode

Reizen en fotografie zijn passies

Onbekende culturen, nieuwe mensen ontmoeten, prachtige landschappen zien. Reizen verrijkt mij. En brengt verwondering. En die verwondering kan ik goed gebruiken bij het fotograferen. Voor mij is het een middel om mezelf uit te drukken.

De kennis en ervaring die ik de afgelopen 25 jaar heb opgedaan, deel ik graag. In iedereen schuilt een fotograaf. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Met wat gerichte instructie en oefening, kan iedereen prachtige foto's maken. Han Schnek fotografie

Han Schnek fotografie cursus

Fotografie cursussen waar je écht wat aan hebt.

Contact
06 2606 6606
06 2606 6606
han@schnek-fotografie.nl

Adressen
Begijnhof 20, 2011 HE Haarlem
Utrechtsedwarsstraat 13-1, 1017 WB Amsterdam
Voetiusstraat 3, 3512 JL Utrecht
Wijnhaven 36, 3011 WS Rotterdam

Fotografie cursussen waar je écht wat aan hebt