Privéles fotografie

Individuele fotografie workshop

Alleen of met z'n tweeën. Eenmalige of langdurige persoonlijke begeleiding.

Priveles fotografie

Individueel of met z'n tweeën

Alle workshops kunnen ook op doordeweekse dagen en 's avonds individueel of met z'n tweeën gedaan worden. Dan kun je zelf een geschikte dag uitzoeken en wordt het programma volledig aan jouw wensen en tempo aangepast.

Voor particulieren kost zo'n individuele workshop € 299 voor een hele dag (6 uur) en € 199 voor een dagdeel of avond (3 uur). Voor dezelfde prijs kun je alleen of met tweeën komen. Voor een derde (en volgende) deelnemer wordt steeds € 99 (hele dag) of € 79 (dagdeel) extra in rekening gebracht.

Privé workshops kunnen ook in het Engels verzorgd worden.

Bel 06 2606 6606 of mail voor een afspraak.

Persoonlijke begeleiding

Juist omdat fotograferen een vaardigheid is die je alleen met oefenen onder de knie krijgt, is persoonlijke begeleiding zo belangrijk.

We beginnen altijd met een kort onderzoek naar je sterke en zwakke punten. Daarna oefenen we periodiek een paar uur heel gericht. Tussendoor krijg je oefeningen mee en bespreken we de resultaten in de volgende sessie.

Persoonlijke begeleiding wordt geheel afgestemd op je eigen niveau en is dus geschikt voor beginners en gevorderden. Het is de meest effectieve manier om bepaalde technieken te leren en snel vooruit te komen. Het tarief voor persoonlijke begeleiding bedraagt € 70 per uur, € 199 voor een dagdeel of avond (3 uur) en € 299 voor een hele dag (6 uur).

Bel 06 2606 6606 of mail voor een afspraak.

Privé workshops en persoonlijke begeleiding vinden plaats in onze cursusruimte in Haarlem.