Gemiddelde beoordeling is 4.9 uit 5


B Ben

15-06-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Veel opgestoken! ”


P Pascale

12-06-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Nuttige workshop. Je denkt al veel te weten, maar handige tips en adviezen zijn er altijd. Ook interessant om meer te horen over (en te oefenen met) compositie. Beetje uitleg over de technologie van de smartphone, het klinkt saai, maar is juist verhelderend. Met uitleg, film en oefening weer een heel eind opgeschoten. Bedankt, Han!”


J Judith

10-06-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Veel quick wins geleerd in 1 ochtend!”


M Marja Feenstra

09-06-2024   
Basiscursus Fotografie
“Workshop: in een middag veel info gekregen, zowel theoretisch en praktisch. Waardoor ik een goede basis heb om met fotograferen te starten. Leuk om de lesstof direct in de praktijk uit te proberen. Prettige en duidelijke uitleg. Was een erg leuke middag. ”


N N. Kamphuis

09-06-2024   
Basiscursus Fotografie
“Leuke en korte cursus waarin je op een informele manier de werking van de camera wordt uitgelegd. De aan het einde van de cursus uitgegeven boekjes waarin de belangrijkste settings van je camera zijn opgenomen passen mooi in je cameratas en zijn een handig naslagwerk. ”


D Damian Jaggan

08-06-2024   
Basiscursus Fotografie
“Duidelijk en zeer leerzaam met een vleugje humor. Al met al een top cursus!”


M Marije

25-05-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Leerzame laagdrempelige workshop. Combinatie van theorie en praktijk. ”


I Ingmar

07-05-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Voor mij een hele nuttige workshop. Ik heb veel geleerd over het gebruik van de camera functies in mijn telefoon. Ook veel praktische tips over compositie, licht, hoe de lenzen van mijn telefoon werken. We deden praktijkopdrachten in de mooie binnenstad van Utrecht met directe feedback van Han. Voor iedereen aan te raden die nu wel eens iets betere foto’s wil maken met de telefoon, maar er toch geen ingewikkelde fotoshoots aan wil wijden.”


M Marcel de Jonge

07-05-2024   
Basiscursus Fotografie
“Zeer toegankelijk. Niet technisch, maar lekker op de praktijk gericht. Dankzij een paar simpele basisvaardigheden gaan je foto's er met sprongen op vooruit. Je kunt meteen met het geleerde aan de slag en krijgt daar ook zin in. En Han is een prima leermeester, die het allemaal niet moeilijker maakt dan nodig is. ”


I Ingrid

06-05-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Helder verhaal, wat je leert is direct toepasbaar. Han maakt een deskundige indruk. Wat verteld wordt, pas je meteen zelf toe zodat je het ervaart en je het jezelf eigen maakt. De workshop duurt 2 1/2 uur; precies goed. ”


T Thulasegia

05-05-2024   
Basiscursus Fotografie
“Fijne cursus, veel geleerd ben er blij mee. ”


J Jos Delpeut

05-05-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Het is een leuke praktische work-shop. Han weet het op een leuke manier over te brengen.Het is laag drempelig. Ik heb er veel van geleerd.”


L Lian

05-05-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Ik vond de workshop ontzettend leuk. Han verteld rustig en op een leuke manier. De workshop is laagdrempelig en dus leuk en leerzaam voor als je nog geen ervaring hebt.”


A Angeline

13-04-2024   
Cursus Portretfotografie
“In deze cursus geeft Han praktische aanwijzingen, maar hij gaat ook naar de essentie van portretfotografie. Een aanrader.”


N Nikki

13-04-2024   
Cursus Portretfotografie
“Super leuke en pragmatische cursus. Veel tips waarmee je snel zelf aan de slag kan en je portret foto’s er meer pro uit gaan zien! ”


E Ernestine Nysingh

13-04-2024   
Cursus Compositie
“Veel geleerd. Vooral door praktijk opdrachten ”


E Elvira

13-04-2024   
Cursus Portretfotografie
“Leuke cursus waarin je veel praktische tips krijgt en heel veel feedback van Han tijdens het oefenen. Dit was onze 2e cursus bij Han. Zeker niet de laatste!”


M Marc Weber

10-04-2024   
Basiscursus Fotografie
“Erg leuk en leerzaam. Duidelijke uitleg met humor. Laagdrempelig, je kon alles vragen,en werd dan duidelijk uit gelegd. Leuke dag gehad,en nu verder oefenen. Bedankt.”


C Christi

08-04-2024   
Basiscursus Fotografie
“Na een hoop tijd zelf aanrommelen werd ik in deze cursus in 1 ochtend zoveel wijzer over mijn spiegelreflex camera. Dan merk je dat zelfs de mini gebruiksaanwijzing van je toestel nergens op slaat. Han gaf goede tips en duidelijke en persoonlijke uitleg aan mij over mijn camera. En dat deed hij dus bij een ieder. Heel fijn. Je leert goed en eenvoudig hoe je camera-instellingen te gebruiken voor verschillende soorten foto's in verschillende situaties met veel/weinig licht etc.”


B Barbara Voorhaar

08-04-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Zeer de moeite waard om deze workshop te doen, in korte tijd veel geleerd. Nooit geweten dat er zoveel mogelijk is op mijn smartphone. ”


F Frank

07-04-2024   
Basiscursus Fotografie
“Zeer duidelijke uitleg theorie en praktijk. Veel aandacht en ruim tijd voor elke cursist! Aanrader voor de nog niet gevorderde fotograaf”


J Joke Wijnveldt

07-04-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Superleuke en leerzame cursus, zou het iedereen aanbevelen! Nu aan de slag om alles wat we geleerd hebben goed onder de knie te krijgen😊 Henk bedankt voor de leerzame middag👍”


M Marjan

07-04-2024   
Basiscursus Fotografie
“Gisteren een hele leuke praktische workshop basisfotografie gehad van Han Schnek. Tijdens de workshop hebben we de uitleg in de praktijk geoefend. Zo heb ik in een ochtend veel over mijn camera geleerd!”


C Carla Mezioud-kremer

07-04-2024   
Basiscursus Fotografie
“Ik vond het erg spannend om naar deze cursus te gaan en heb dat ook vermeld bij aankomst . Maar binnen de korte tijd voelde ik me helemaal op mn gemak door de manier waarop Han alles uitlegt en de dingen eigelijk simpeler zijn dan ze lijken. Door deze cursus ben ik mijn camera veel beter gaan begrijpen. Tijdens de cursus was er een gezellige ontspannen sfeer. Echt een aanrader”


M Merel

06-04-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Erg leuke en leerzame cursus! Han is een fijne fotograaf om naar te luisteren met de nodige humor. De combinatie van “klassikaal” theorieles en praktijkles buiten is erg goed bevallen!”


H Hans Romer

06-04-2024   
Basiscursus Fotografie
“De basiscursus was super! Han is geduldig, professioneel, helder en duidelijk, en ook nog grappig! Hij geeft veel persoonlijke aandacht aan iedereen in de groep en het was voor mij een perfecte 'refresher'. Highly recommend! Google, mag ik ook 6 sterren geven? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”


N Nikki

26-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Super praktische en duidelijke cursus. Binnen paar uur kon ik wel de juiste instellingen op m’n camera vinden. Handige naslagboekjes inbegrepen. Gelijk ook de portret cursus geboekt! ”


S Sylvia Boer

25-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Vorige week zaterdag heb ik de workshop in Rotterdam bij je gevolgd. Ben er met de camera op uit gegaan en maak eindelijk scherpe foto's! Nogmaals dank en zodra ik er wat meer bedreven in ben kijk ik zeker voor een vervolg. ”


A Anneke

18-02-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Gisteren de workshop smartphone fotografie gevolgd bij Han. Een super leuke cursus waarin je je eigen camera op je smartphone leert ontdekken. ”


F Francina

17-02-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke workshop. Duidelijke uitleg.”


D Dewi van Dongen

15-02-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Heel leuke korte les. Veel geleerd.Geweldig.”


D Dylan

12-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Fijne cursus om in een korte tijd je camera te leren kennen maar ook de technieken die nodig zijn om een mooie foto te schieten.”


J Jeroen

12-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Tijdens de cursus wordt je op een leuke manier door het basis gebruik van je camera meegenomen. Het maakt niet uit welk merk of type camera je hebt. Aan het einde van de cursus weet je hoe je de verschillende functies instelt en gebruikt, ook als je daarvoor de camera amper hebt gebruikt. Dankjewel Han!”


M Mariëlle

11-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Voor mijn verjaardag de basisles fotografie cadeau gekregen. Was érg leerzaam en leuk om te doen. Han geeft op een prettige manier uitleg. Aanrader!”


A Anouk

11-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Op een ontspannen manier beter leren omgaan met de instellingen, waardoor je nét even andere, leukere foto's kunt maken.”


R Raymond

07-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Om de basisprincipes van fotografie en je camera te leren kennen is deze cursus een aanbeveling. Han is een professional die mij alles wist uit te leggen over mijn Sony camera in tegenstelling tot een eerdere cursus waar de cursusleider alleen wist hoe een Canon werkte. ”


B Bärbel Post Uiterweer

04-02-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Ik vond het een leerzame cursus en heb toch wel een hoop nieuwe dingen geleerd. Vooral wat ik met de camera op mijn mobiel allemaal kan doen en natuurlijk ook snapseed hoe te gebruiken. Verder voor de positie ook veel geleerd. Fijne manier van lesgeven.”


N Nienke

04-02-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Erg leerzame en leuke smartphone cursus. In één dagdeel leer je wat meer mogelijkheden van je smartphone camera, daarna buiten oefenen. Het geheel werd kort nabesproken met tips over foto bewerken. En nu maar verder zelf oefenen.”


A Annette

04-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Hele fijne workshop. De informatie vooraf is leuk om door te nemen. Tijdens de workshop neemt Han uitgebreid de tijd de informatie samen door te nemen en de diverse instellingen op je camera te vinden. Dan nog de praktijk buiten op straat. En je krijgt nog een boekje met opdrachten mee naar huis om verder te oefenen en je camera onder de knie te krijgen. Ik heb echt geleerd waarvoor ik kwam. ”


D Dorothee

04-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“In drie uur hoor je de mogelijkheden, doe je de mogelijkheden en besef je dat je flink moet oefenen. Fijne basiscursus om mee te starten.!”


M Mohamed

03-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Super leerzame cursus, bedankt voor alle goeie leerzame tips en tricks. Dankjewel han! ”


M Mariska

03-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“In drie uur tijd heb ik heel veel geleerd over de instellingen die nodig zijn om verschillende typen foto's te maken: van scherpte-diepte tot beweging. Persoonlijke aandacht en advies bij het gebruik van de camera. Wat mij betreft een aanrader! ”


E Emilie Gieling

22-01-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Laagdrempelige interessante cursus, waarbij ik veel handigheden heb opgestoken. De uitleg in het begin was duidelijk, enthousiast en praktisch aangeboden. Door met een kleine groep te zijn, kon iedereen actief deelnemen en was er genoeg aandacht voor iedereen. Echt de moeite waard!”


C Conny

26-12-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Veel geleerd in een hele korte tijd over de instellingen van mijn telefoon en wat het verschil is tussen een plaatje schieten of een interessante foto. Klein groepje, veel aandacht en goed naslagwerk. Ik raad deze workshop zeker aan. Het is heel toegankelijk ook als je helemaal geen ervaring hebt. Bedankt voor de leuke ochtend, Han. ”


E Ellen

18-12-2023   
Basiscursus Fotografie
“De basiscursus camera & techniek heeft me heel snel op weg geholpen om met mijn nieuwe camera aan de slag te gaan. Han legt de werking van de camera stap voor stap uit en behandelde een aantal belangrijke functies en instellingen. Daarna hebben we buiten wat opdrachten uitgevoerd waarbij direct feedback werd geleverd. Nu thuis aan de slag met de kleine naslagboekjes en opdrachten.”


T Tea

18-12-2023   
Basiscursus Fotografie
“Wow, echt een leerzame en leuke workshop! Eerlijk gezegd, was ik een beetje bang dat het te basic zal zijn, maar heb zo veel geleerd. Echt een aanrader! Ik kan niet wachten tot mijn volgende workshop met Han. ”


Y Yunnan

17-12-2023   
Basiscursus Fotografie
“Een hele leuke, leerzame cursus. Ik begrijp de basis instellingen nu veel beter en kan ze ook op een goede manier toepassen. Bedankt, Han! Een echte aanrader en ik ben ook benieuwd naar de andere cursussen.”


A Anita

17-12-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“De cursus is kort maar krachtig, met waardevolle tips om mooiere foto’s te maken. De inhoud is overzichtelijk en bied een goede basis om verder te gaan. Een plezierige ochtend! ”


T Tessa de Leeuw

17-12-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Goede cursus met handvatten voor het maken van foto's met impact! Laagdrempelig en leuk om gelijk feedback op je gemaakte foto's te krijgen. ”


C Cécile

17-12-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Heel fijne cursus, binnen een halfuur heb je al wat handige tools geleerd. ”


M Marc

17-12-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Erg leuke workshop. Goede uitleg van een aantal basis technieken waardoor je al snel betere foto’s maakt. ”


E Eline

03-10-2023   
Basiscursus Fotografie
“Dit is een superhandige cursus om mee te beginnen, Han maakt het heel toegankelijk. In een middag door leuke opdrachten de camera en de basis van het fotograferen geleerd. ”


S Saskia

02-10-2023   
Basiscursus Fotografie
“Rustige uitleg, oefeningen en geen info-overload. Overzichtelijk en erg leuk! Aanrader.”


M Martine Hinterding

02-10-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke workshop. Veel geleerd. Goede sfeer en goede combi theorie en praktijk. Werd met veel flair en humor gebracht. We hadden prachtig weer, wat helpt bij de opdrachten buiten. Was z’n geld waard deze workshop!”


J Joanne

01-10-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Precies wat ik zocht! In een paar uur niet alleen veel geleerd door de heldere en relaxte uitleg maar vooral uitgenodigd om anders te kijken. Leuk ook met een kleine groep! ”


M Mirjam Schaafsma

18-09-2023   
Basiscursus Fotografie
“De cursus voldeed volledig aan mijn verwachting nl. de basis functies van mijn camera leren kennen om meer creatieve foto´s te kunnen maken. Prima balans tussen theorie en oefenen. De boekjes met beknopte samenvatting van de theorie en oefenopdrachten zijn heel handig om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan!”


T Tom

17-09-2023   
Basiscursus Fotografie
“Erg leuke en leerzame cursus. ”


A Antonius

17-09-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Super veel geleerd. Fantastische workshop.”


Y Yvonne

17-09-2023   
Basiscursus Fotografie
“Han weet op een eenvoudige manier en sprekende voorbeelden de techniek van een camera uit te leggen. Door het meteen te oefenen kan je het ook direct proberen en zonodig vragen stellen. De miniboekjes met uitleg zijn erg handig!”


F Famke Willemsen

17-09-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Han is een erg plezierige en humoristische leraar die je de fijne kneepjes van je telefoon, van compositie en nabewerking middels Snapseed op een ontspannen wijze aanleert. Aanradertje.”


K Karin louw

17-09-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuk om te ontdekken dat er veel meer functies op de telefoon zitten die je kunt gebruiken. Han geeft duidelijke uitleg hoe je betere foto's kunt maken, lichtinval, compositie en vooral rust nemen om een foto te maken. ”


J Jeroen Maas

28-08-2023   
Basiscursus Fotografie
“Praktische, persoonlijke en 'hands on' cursus, die de basisvaardigheden en -instellingen behandelt. Zeker aan te raden!”


O Otto Jansen

26-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“De cursus is goed voorbereid dmv een handout met een korte inleiding en oefeningen. Han is een ervaren docent die de stof rustig en goed kan overbrengen. Iedere deelnemer had na 10 minuten al een paar handigheidjes geleerd. Het tempo van de workshop is prima met voldoende tijd om zelf te oefenen en te experimenteren.”


P Pauline

18-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Dank voor je mail en ik vond het gisteren een fantastische ochtend, een eye opener, en voor iedereen te begrijpen, heerlijk! Thanks.”


W wim wildschut

11-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Heb in deze cursus veel geleerd en was erg leuk om te doen met deze goede docent en ook het fotobewerking programma snapseed is mij nu iets duidelijker.”


W Wilma

10-07-2023   
Basiscursus Fotografie
“Ik heb in de paar uurtjes leren omgaan met mijn camera, en voor mij als leek is dat heel wat. Han heeft met engelen geduld de groep onderwezen en begeleid.”


N Nicole Schut

10-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke en handige tips en weetjes mbt smartphone foto-mogelijkheden!”


R Rene

09-07-2023   
Basiscursus Fotografie
“Heldere uitleg tijdens de cursus. Han neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden en geeft ieder cursist voldoende tijd. Erg leerzame cursus welke alle basis onderdelen goed behandelt.”


H Helma Markus

09-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Ik vond de cursus heel leerzaam. Leuke ideeën en handige tips om mooie foto's te maken. ”


M Martine Stegeman

08-07-2023   
Basiscursus Fotografie
“Ontzettend fijne dynamiek en goede en krachtige basis uitleg waar je echt wat aan hebt. Zeker aan te bevelen. ”


W Wendy

08-07-2023   
Basiscursus Fotografie
“Hele laagdrempelige en duidelijk uitgelegde basiscursus. Ben blij dat ik ben gegaan!”


J Jack Lebbe

03-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Het was een leerzame workshop en een hoop nieuwe dingen ontdekt op mijn android telefoon die ik niet wist. Kan een hoop nieuwe tools gebruiken en dat allemaal door een duidelijke uitleg, en er werd ook de tijd voor genomen. Een absolute aanrader, die ik iedereen zou willen aanbevelen.”


K Kristel Oolbekkink

02-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Han vertelt met passie over zijn hobby en weet alle opties op de smartphone duidelijk uit te leggen. Het was een mooie mix tussen theorie en oefenen met foto’s maken. Aanrader! ”


N Nel van Kranenburg

02-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Goede duidelijke uitleg van wat je met de camera van je smartphone kan doen. Han geeft je opdrachten en helpt je later wat beter kon en geeft tips. Al met al een hele leuke ervaring. ”


K Kristin Dekkers

02-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Veel geleerd, goed programma met Han als enthousiaste fotograaf-docent! De indeling van 2,5 uur was effectief. Start ‘onder de motorkap’, dan veel zelf oefenen (tips!) en tot slot werken met een tool om foto’s te verbeteren. Dit alles is ruim voldoende basis voor ‘echte foto’s’ (geen kiekjes meer!). Ik loop niet zo gemakkelijk en was blij dat we voor het laatste onderdeel aan een tafel zaten. ”


A Annelies

02-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Prettige workshop waar we het geleerde direct in de praktijk konden oefenen. Bruikbare aanwijzingen en tips waar je weer wat meer met de iPhone kan. ”


S Saskia

02-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Met to the point en heldere uitleg en gerichte opdrachtjes leer je in 2,5 uur een beetje anders naar foto-onderwerpen te kijken en betere foto’s te maken met je smartphone. Aanrader! ”


S Sylvia

27-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Ik heb een fantastische middag gehad in Haarlem. Han legt alles goed en duidelijk uit en geen vraag was te veel. Heel veel geleerd deze middag zoals het gebruik van je mobiel en hoe je een foto moet maken, hoe je naar een onderwerp moet kijken. Het onderwerp in het midden, linker/rechter/boven of onderkant, met een voorgrond en kleur. Ik raad iedereen aan om deze workshop te volgen. Dankjewel Han. ”


A Anton Boere

26-06-2023   
Cursus reisfotografie
“Van mijn kinderen kreeg ik voor mijn pensionering een workshop reisfotografie. Het was heel leuk om te zien dat als 11 mensen allemaal eenzelfde object fotograferen er toch zoveel verschil zit in de foto’s. Han heeft op een rustige ontspannen sfeer aandacht voor iedereen. En zijn tips zijn direct bruikbaar. Een aanrader dit.”


M Margot

26-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Interactieve workshop met nuttige tips. Kennis wordt direct in de praktijk gebracht.”


M Maaike

25-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Geweldig leuke, interessante cursus. Ik fotografeer heel veel met mijn mobiel, echt een passie van met. Han wist me nog leuke tips mee te geven. Zo van Ooooo echt, dat is cool, nooit geweten.... Absoluut een aanrader! ongedwongen sfeer en je kan hem alles vragen. Top middag gehad op de warmste dag van het jaar....”


R Remco

25-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“In een korte cursus heb ik veel geleerd over de technische mogelijkheden met mijn smartphone. Veel kun je online natuurlijk vinden maar de uitleg in de praktijk zorgt ervoor dat het ook blijft hangen en je mogelijkheden daadwerkelijk gaat gebruiken. Mijn foto's zijn nu al beter. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen.”


K Kim

25-06-2023   
Basiscursus Fotografie
“Ik heb vandaag deelgenomen aan de basisworkshop. Goede,duidelijke uitleg waarbij de theorie wordt doorgenomen en je gelijk in de praktijk aan de slag gaat.Je krijgt direct feedback op je foto en je gaat door totdat je het snapt. Aardige docent met gevoel voor humor. Ik ga over een paar weken een workshop reisfotografie volgen en ik heb er erg veel zin in! ”


L Leonie

25-06-2023   
Basiscursus Fotografie
“Hele nuttige cursus voor als je start of de kennis weer wat wilt opfrissen. Je past de kennis meteen toe in de praktijk waar door het beter blijft hangen. Echt een aanrader!”


J Jolijn Paus

18-06-2023   
Basiscursus Fotografie
“De cursus heeft mij erg goed geholpen bij het beter begrijpen van mijn camera. Je leert door middel van leuke praktische oefeningen. Han legt goed uit. Hij gebruikt humor en is erg behulpzaam. Na de cursus krijg je nog een fijn infoboekje en oefenboekje mee om de stof beter te kunnen onthouden en blijven toepassen. Kortom, een aanrader!!!!! ”


G Gonny

18-06-2023   
Basiscursus Fotografie
“Als je net als ik wilt weten waar al die knoppen voor dienen op een spiegelreflexcamera is dit echt een goede cursus. Met alleen de handleiding van de camera kwam ik er niet uit, dus deze uurtjes waren echt leerzaam. Ik heb nu zin om er mee te gaan oefenen!”


S Stans

18-06-2023   
Basiscursus Fotografie
“In een ontspannen sfeer leidt Han Schnek je door de beginselen van het betere fotograferen”


K Kirsten

17-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Hele leuke workshop met goede tips en oefeningen met gelijk resultaat! Leuk om te oefenen in de straten van Amsterdam. Duur van de workshop is precies goed. ”


J Jeroen Stenger

12-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Een smartphone is een dure aankoop is complex en heeft veel onbekende mogelijkheden vooral wat betrteft fotografie. Daarom heb ik een bescheiden investering gedaan door de cursus Smartphone fotografie bij Han Schnek te volgen. Na jaren zelf knoeien, nu na een paar uur meteen resultaat! Ik kan het iedereen aanraden. ”


P Petra Voorn

12-06-2023   
Basiscursus Fotografie
“Wat vond ik dit verrassend leuk en waardevol! In alle rust mijn camera met (voor mij iets te veel) knoppen onder de knie gekregen. Gezellug, met alle begrip en ook nog met creatieve uitdagingen. En dat in 1 middag... aanrader dus. Scheelt je veel frustraties 😁”


P Peter Geenen

11-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Zeer to the point, helder, praktisch en goed gedoceerd. Prettige sfeer. ”


M Marloes

11-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Heel relaxte, leerzame en gezellig ochtend gehad. Het 'huiswerk' dat we vooraf optreden was een goede voorbereiding, waardoor we tijdens de ochtend zelf echt konden oefenen.”


J Jakolien van Oostrum

10-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Hele fijne cursus, mooie uitleg. In korte tijd veel geleerd. Aanrader. ”


T Theo Steenaartr

04-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Huiswerk werd vooraf toegestuurd. Dit was duidelijk en maakte dat je voor het volgen van de workshop alvast een kleine basis had. De workshop zelf was helder en op een goede luchtige manier gegeven waarbij er vanuit de cursusleider duidelijk aandacht was voor een ieder en de begeleiding ging aan de hand van goede tips. Een echte aanrader die ook nog eens werd afgesloten met het uitreiken van een handig naslagwerk. Gewoon doen die workshop!!”


I Indra van Rossum

04-06-2023   
Basiscursus Fotografie
“Ik heb een hele leerzame middag gehad. Ik heb sinds een aantal maanden een spiegelreflex camera in bezit en wist niet goed waar te beginnen met de instellingen. Door de cursus bij Han heb ik een hoop duidelijk gekregen en ben ik zeer enthousiast geworden over het fotograferen. In die 3 uur komen alle basisvaardigheden aan bod. Er word genoeg tijd genomen voor een ieder en als je er even niet uit komt; geen probleem. Je krijgt voldoende hulp en tips. Ook een hele leuke locatie! ”


R Robin Verheijden

04-06-2023   
Basiscursus Fotografie
“Hele leuke cursusmiddag gehad. Han legde de theorie rustig uit, er is veel ruimte voor vragen en we hebben het geleerde direct in praktijk gebracht. Ik weet mijn camera nu absoluut beter te gebruiken! ”


K Karin

04-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke leerzame workshop in Utrecht gedaan. Han is een deskundige fotograaf die mij in 2,5 uur veel nieuws heeft kunnen leren over het fotograferen met mijn smartphone !”


J Jamal Williams

29-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Heel behulpzaam je krijgt een leuke en duidelijke uitleg over het gebruik van de functies van je camera en voor welk moment ze geschikt zijn.”


M Mieke Idsinga

29-05-2023   
Cursus reisfotografie
“Praktische leuke en informele workshop waar ik zeker weer van geleerd heb!”


A Arnout

29-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Hele leerzame en waardevolle cursus. Echt een aanrader. ”


A Amber Passtoors

29-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Wat een fijne cursus. Han maakt het simpel en overzichtelijk, zodat je snel goed overweg kunt met je camera. Je ziet meteen verschil in je foto’s en dat zorgt voor nog meer plezier én motivatie. Bedankt Han! ”


K Koen

28-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“De cursus was precies wat ik nodig had. Ik begrijp m’n camera nu beter en kan nu verder oefenen zonder frustraties 😀”


P Petra

28-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Ontzettend genoten van de basis cursus .Han legt alles goed uit .Een aanrader.”


M Marieke Timmerman

25-05-2023   
Cursus reisfotografie
“Het was een heerlijke middag struinen door Amsterdam met tussendoor hele goeie tips betreft compositie ed en alle ruimte om Han allerlei vragen te stellen over de foto’s die je gemaakt had en hij gaf inzicht in hoe je t ook anders kon doen. ”


J Jeroen Stenger

22-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Op 21 mei 2023 de Basiscursus Camera & Techniek bij Han gevolgd. Ik hebt het ervaren als een zeer effectieve 'hands on' cursus waarbij ik veel geleerd heb. Ik kan de cursus 100% aanbevelen voor iedereen die verder wil dan alleen op automatische instelling (point and shoot) manier fotograferen. Techniek, tips, adviezen en antwoord op je vragen. Zoals iedereen heb ik een Smartfone waarmee ik ook fotografeer en daarom ga ik mij bij aansluitend bij Han opgeven voor de cursus Smartphone fotografie.”


A Afra

22-05-2023   
Cursus reisfotografie
“Han legt op een ontspannen manier uit wat reisfotografie inhoudt. Hij laat aan de hand van de gemaakte foto's meteen zien wat je kunt verbeteren en wat een bijvoorbeeld een ander standpunt doet. Heel plezierige middag in Amsterdam gehad, smaakt naar meer! ”


T Tim Daalderop

22-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Wat een praktische, leerzame workshop. Ik maak best regelmatig foto's met mijn smartphone, maar blijkbaar kende ik de belangrijkste functies van mijn camera niet goed. Eye-opener na eye-opener passeerde de revue. Han legt ze op een prettige, praktische manier uit en geeft je er ook nog eens leuke, passende opdracht bij. Een leerzame en plezierige opdracht dus.”


J Juliette Blaauw

22-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Hele leuke cursus, Han geeft een hele duidelijk uitleg, is erg behulpzaam en duidelijk gepassioneerd over fotografie :) Veel geleerd!”


C Celeste

21-05-2023   
Cursus reisfotografie
“Ik vond de reisfotografie cursus zeer leerzaam. We kregen goede uitleg en het was een leuke ervaring!”


M max kreleger

21-05-2023   
Cursus reisfotografie
“Een aanrader! Leuke en leerzame workshop. Han brengt de stof enthousiast en geeft direct bruikbare tips en feedback. Hierdoor ging ik anders en beter kijken naar het onderwerp en hoe ik dat in beeld in beeld wilde brengen. Ik begrijp nu hoe ik met beelden een interessant reisverhaal kan maken. Dank Han, komende vakantie ga ik er mee aan de slag.”


M Miranda en Debby

21-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“De workshop heeft ons beide nieuwe inzichten gegeven wat betreft het maken van foto's met je telefoon! Dank je wel”


M Monique de Rijk

21-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Super leuke workshop, je gaat meteen heel anders kijken als je nu een foto maakt. Leuke tips en tricks geleerd door de aardige fotograaf . Hele leuke middag gehad. ”


T Theo Niemeijer

20-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Duidelijke uitleg, goeie tips en tijd voor vragen”


J Janie Meiburg

20-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Interessant! ”


V Vera

20-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Han geeft tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Je leert ook beter kijken voordat je klikt. Je foto's worden er zeker beter van.”


S Sanne

20-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Ik vond het een leuke, leerzame workshop waarbij alle opties van de smartphone camera goed benut worden. Bedankt Han!”


E Edith

20-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke, leerzame workshop over het beter gebruik van je smartphone camera ”


R Ralph

19-05-2023   
Cursus Compositie
“Theorie, tips en anekdotes van een vakman tijdens een leerzame maar ook ontspannen stadswandeling. Doordat de theorie al vooraf online te bekijken is, wordt de tijd van de workshap optimaal benut.”


B Bart Breederveld

19-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Deze basiscursus is zeer aan te bevelen voor een ieder die een camera heeft. Het heeft mij als onervaren in het gebruik ervan veel inzicht gegeven. Het was zeer instructief en leerzaam. In een ontspannen sfeer. ”


L Lucinda

16-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“De smartfotografie cursus van Han heeft mij erg geholpen. Leerzaam en op een leuke manier verzorgd. Duidelijk uitleg en gelegenheid tot vragen stellen. In De groep verliep het ook leuk. Tot de volgende cursus. Groeten Lucinda”


M Miek Kindt

15-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Zeer praktisch, handige tips gekregen waarmee ik weer een stuk verder kan komen. Goede sfeer , aandacht en ruimte voor vragen. Een aanrader!”


D Diny

14-05-2023   
Cursus Portretfotografie
“Goede opbouw in de opdrachten en theorie, veel oefenmomenten, persoonlijke aandacht / feedback en je wordt uitgedaagd om te experimenteren.”


A Anja beeksma

14-05-2023   
Cursus Portretfotografie
“Heldere uitleg, leuk met veel oefeningen”


L Lesley

14-05-2023   
Cursus Portretfotografie
“Super leuke workshop. Meer van opgestoken dan verwacht. De uitleg en aanpak van Han is heel laagdrempelig waardoor het een heel ontspannen sfeer creëert. Zeker een aanrader.”


N Niels

14-05-2023   
Cursus Compositie
“Duidelijk cursus materiaal en een leuke workshop met waardevolle tips&trics!”


E Eva

14-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Als je net een camera hebt gekocht is het een aanrader om aan deze cursus mee te doen! Je leert snel de mogelijkheden van de camera kennen waardoor je daarna met vertrouwen op pad kunt. ”


M Maike

14-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Fijne workshop, duidelijke uitleg, direct aan de slag met goede feedback.”


B Barbara De vuijst

13-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Beste Han, dank je wel voor leerzame workshop vandaag. Veel nieuwe dingen geleerd! Leuk om mee aan de slag te gaan. Groetjes Barbara ”


N Nazim koyuncu

13-05-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Ik kan de workshop van Han Schenk ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in fotografie. Han is een uitstekende instructeur die duidelijk gepassioneerd is over zijn vak en zijn kennis en vaardigheden op een duidelijke en begrijpelijke manier kan overbrengen. De workshop zelf was goed georganiseerd en zeer informatief. Ik heb veel geleerd over verschillende technieken en concepten, en ik voel me veel zelfverzekerder in mijn fotografievaardigheden. Bedankt!”


A Andrea

09-05-2023   
Cursus Portretfotografie
“Blij met deze portretfotografie-workshop. Fijn om vooraf alvast te duiken in de theorie die aan bod komt tijdens de workshop. Han vertelde op locatie op boeiende wijze over zijn werk en liet ons voorbeelden zien - wat is mogelijk, wat werkt goed en minder goed. Gelegenheid tot vragen stellen, heel fijn. Toen op elkaar oefenen met fotos maken; lekker praktisch, effectief, spelen met licht, locatie, uitdrukkingen, achtergronden. Toffe middag!”


J Jeroen Maas

24-04-2023   
Basiscursus Fotografie
“Zeer praktische en bruikbare cursus om in korte tijd de basiskneepjes van het fotografievak onder de knie te krijgen.”


R Rik

15-04-2023   
Basiscursus Fotografie
“Leerzame cursus en met toepasbare tips die direct zijn te oefenen. Han is een heel toegankelijke man die klaar staat voor zijn cursisten. ”


T Thomas Akveld

03-04-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Een zeer inspirerende workshop in hartje Utrecht onder leiding van de vakkundige Han. Onder professioneel toezicht leren om meer uit je smartphone camera te halen, met daarbij ook de nodige humor. Zeer geslaagd! Samen met de online handleiding een hele leerzame cursus. ”


E Ebrien de Regt

03-04-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“goede informatie vooraf. prima uitleg tijdens de workshop. voldoende mogelijkheden om vragen te stellen en duidelijke antwoorden krijgen. een top workshop.”


A Annemarie

03-04-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke tips en foefjes gekregen voor het fotograferen met mijn smartphone. ”


S Saskia

02-04-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Erg leuke en leerzame workshop. Vooraf kennis om door te nemen en op de dag zelf aanvullende informatie en oefenen maar. ”


J Jolanda Jansen

27-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Goede en begrijpbare uitleg. In een korte tijd veel geleerd: over wat mogelijk is met je smartphone en praktische aanwijzingen om met aandacht te fotograferen. De uitleg die je vooraf krijgt is helder en waardevol. Ik heb veel zin om het in de praktijk te gaan oefenen.”


E Esmée

27-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Leuk en leerzaam!”


M Myriam Post

26-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Was zeer leerzaam om deze workshop te doen. Han legt het goed uit en geeft de nodige tips om anders te kijken naar de onderwerpen die je wilt fotograferen, waardoor foto’s veel beter uit de verf komen. Goede eerste kennismaking met de mogelijkheden die mijn smartphone heeft. Nu nog heel veel oefenen en de tips in de praktijk brengen.”


C Cindy

26-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Top cursus om de basisvaardigheden te leren kennen. Goede voorbeelden en leuke oefeningen in de stad.”


K Karin

26-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Als beginner Fotografie veel geleerd tijdens de workshop van Han. Binnen uitleg gehad over instellingen camera en daarna buiten fotos gemaakt. Nu kan ik echt aan de slag met mijn camera.”


N Nanne

26-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Hele duidelijke en prettige workshop om bekend te worden met de camera, instellingen en technieken. Han doet dit op een leuke manier. Aanrader.”


B Bernadette

26-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Net terug van de cursus en een ervaring rijker. Met het fototoestel op pad , na eerst een duidelijke uitleg gehad te hebben. Een zeer heldere, informatieve basiscursus. En nu ermee aan de slag! Han dankjewel! ”


F Francis Slieker

26-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Beste Han, Ik vond het een leuke cursusdag en heb veel geleerd over fotografie. Duidelijke uitleg door een vriendelijke docent! Dank je wel Han. Francis. ”


M Merel

25-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Fijne manier om te leren wat je met je camera kan zonder wekenlange cursussen. Fijn dat je gewoon je vragen kan stellen zonder je dom te voelen. Leuk om verschillende dingen uit te proberen.”


J Jeanette

21-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Nieuwe dingen geleerd. Mooie nieuwe invalshoeken.”


R Rixt

20-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke workshop met veel praktische tips. ”


S Sanne van Emmerik

20-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke cursus. Voor jong en oud wat te leren. Ik was zelf al redelijk bekend met de meeste functies op mijn smartphone, maar er zaten toch wat interessante tips bij (gebruik van portrait mode bv). Tips over compositie en het gebruik van de verschillende lenzen waren ook erg nuttig. Zeker aan te raden!”


A Aly en John Kooistra

19-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Zeer praktisch en direct actieve workshop met veel weetjes over je smartphone camera. Super leuk ook om door Haarlem al lopend direct te oefenen.”


S Simone Wassenaar

18-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Een leuke workshop waarin je nog meer leert wat je met je mobiel allemaal kan fotograferen en vanuit welke invalshoeken. Goede tips en tricks uitgelegd door een ervaren en zeer vriendelijke Han. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Een aanrader voor diegenen die met mobiel willen gaan fotograferen👍”


V Vera van Reuler

14-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Leuke cursus in de historisch binnenstad van Utrecht. Je krijgt praktische handvatten om je camera goed in te stellen en leert verschillende technieken om een goede foto te maken. Je krijgt een boekje met uitleg en oefeningen mee naar huis om de technieken in de vingers te krijgen. Een aanrader! ”


D Denise van Rijs

12-03-2023   
Cursus Compositie
“Fotografie cursus zou ik zeker iedereen aanraden. Leuk om door Amsterdam te lopen en nieuwe technieken te leren.”


F Fekri Khalil

12-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Geachte heer Han Schnek, Duidelijk uitleg Goed verstaanbaar. Vriendelijk man goede ondersteuning. Met vriendelijke groet, Fekri Khalil ”


G Gernand Hosmar

11-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Een inspirerende workshop. In een prettige sfeer legt Han alles heel graag en geduldig uit. Zin in een vervolgcursus! ”


E Ellen

06-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Super leuke workshop! Laagdrempelig met een hoop liflafjes om te oefenen in real life. Prachtige omgeving om te fotograferen en gelijk feedback te ontvangen om je foto net iets spannender en sprekender te krijgen. Aanrader voor een ieder!”


I Ivana Bijker

06-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Duidelijke en interassante workshop. nieuwe technieken geleerd en makkelijk uit te voeren. zeker aan te raden!”


A Aïcha

05-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Goed Han verteld duidelijk en precies wat je moet weten over de basis technieken! Zonder onnodige theorieën waardoor je boen door het bos niet meer ziet. De aandacht was goed verdeeld over de cursisten. Ik heb nu meer invloed op mijn foto’s . De locatie is goed berijkbaar. En daarnaast is Han nog eens ook een gezellige mens. Wil je de basisfuncties leren? Dan raad ik jou de basiscursus aan. ”


J Joris

02-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Han geeft op een laagdrempelige manier goede tips waar je snel in de praktijk mee aan de slag kunt gaan. Deze cursus is echt een aanrader!”


J Jannet Rijksen

26-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“De cursus was heel informatief en erg prettig. Een aanrader om meer uit je smartphone te halen.”


R Roland

26-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke en nuttige workshop. De e-learning voorafgaand aan de workshop was al interessant, maar live hebben we nog meer geleerd. Er was zelfs een fotograaf als medecursist, die nog nieuwe dingen geleerd heeft. Aanrader.”


D Dorien

20-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Wat een waardevolle praktische workshop. In eenvoudige woorden en stappen leer je hoe je prachtige foto’s kan maken met je telefoon. ”


H Hans Berkman

18-02-2023   
Cursus Portretfotografie
“In één middag heb ik heel veel praktische aanwijzingen en tips gehad over het maken van portretten. Het oefenen met de mede-deelnemers was een prettige manier om meteen in de parktijk te brengen wat Han vertelt en illustreert. Na afloop de deur uitgelopen met veel zin om sprekende portretten te gaan maken. Nuttige middag !!”


O Osvaldo Heredia

18-02-2023   
Cursus Portretfotografie
“In een kort tijdsbestek en in een prettige sfeer, veel basale zaken geleerd en meteen toegepast met respectvol, opbouwend en deskundig commentaar. Geen verplichte technische hoogstandje vereist, maar bruikbare en stimulerende aanwijzingen. Raad het zeker aan als je je kennis wilt bijspijkeren of opnieuw gemotiveerd wil raken.”


M Mirjam Kooistra

15-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke laagdrempelige workshop met veel praktische tips. Han weet alles duidelijk over te brengen en houdt daarbij rekening met de diverse kennisniveaus binnen de groep.”


M Marwin

13-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Han, neemt je mee in de basistechnieken en wat je kunt met jouw camera. Door de basistechnieken in de praktijk te brengen met verschillende oefeningen buiten leert hij je hoe je met jouw camera omgaat en je je camera het werk laat doen voor een mooi resultaat. Ben erg tevreden over de cursus! Zeker een aanrader!”


W Wendelien Hijdra

12-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Hele leuke frisse en gelijk ook praktische cursus bij Han op locatie Utrecht. Ik kan er meteen mee aan de slag en dat is precies wat ik zocht 😁”


J Janet Baars

12-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Goede sfeer, leuke locatie, veel geleerd, handige tools gekregen, duur van de cursus was lang genoeg, goede leider met kennis van zaken.”


V Vera

12-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Hele leuke workshop, eerst werden de basisinstellingen goed uitgelegd per camera model en vervolgens gingen we buiten oefenen. Door deze workshop heb ik eindelijk wat handvaten om met mijn camera om te gaan! ”


P Petra zeegers

12-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Was zeer leuke en leerzame workshop! ”


R Roos

11-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Met humor, duidelijke uitleg en aandacht voor alle cursisten vind ik het verrassend en knap hoeveel er in drie uur behandeld is! Aanrader ”


E Eric Amama

08-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Tijdens de basiscursus in korte tijd erg veel handvatten gekregen om meer controle te krijgen tijdens het fotograferen. Han legt het allemaal op een rustige manier uit en geeft ook veel persoonlijke aandacht.”


M Michel Lucken

07-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Wordt op een zeer duidelijke en rustige manier uitleg gegeven, tijd voor iedereen. ”


P Paul

06-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Leuke, leerzame middag. Ik heb functies van de camera geleerd, waar ik het bestaan niet van wist en die mijn fotografieskills gaan verrijken. ”


C Ciska Van Veen Boekestein

06-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Met veel plezier de workshop gevolgd. Duidelijke uitleg, voor elke camera werd de tijd genomen. Alle vragen werden beantwoord en als ik het niet meteen begreep was er aandacht om het uit te leggen. Kijk na deze workshop veel positiever naar het gebruik van de camera. Op pad om wat opdrachten te oefenen, was een goede manier om samen te kijken of ik het begreep. Had deze workshop veel eerder moeten doen. ”


M Malou

06-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Tijdens de workshop krijg je veel praktische tips (simpel uitgelegd) die je gelijk kunt toepassen. Na een kort theoriegedeelte - waarin de belangrijkste functies van je camera worden doorgenomen - ga je met de groep op pad om te oefenen. Han kijkt steeds mee of het bij iedereen lukt en helpt waar nodig. De sfeer van de workshop is ongedwongen en gezellig. Han is een fijne docent met humor. Kortom: ik vond het een zeer geslaagde workshop.”


J Joyce

05-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Gezellige cursus, precies genoeg informatie om de mogelijkheden van je camera op je mobiel te leren kennen. Combinatie van een stukje theorie en praktijk. ”


N Nico Vreeswijk

05-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Duidelijke uitleg, compact en praktisch. Han maakt zijn belofte waar!”


S StudioSaarEducatie

05-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Als je behoefte hebt aan kennis van je camera en basisinstructies fotografie, dan is deze korte cursus zeker een aanrader. ”


C Cecile

04-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Erg leuke en leerzame cursus smartphone fotografie. De tijd ging super snel voorbij! Han vertelt fijn en duidelijk, een lieve man. ”


Y Yvonne Flink

04-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Ik heb veel opgestoken in deze workshop. Vooral wat mogelijk is met de verschillende instellingen van je telefoon en op welke manier je de beste resultaten behaald. Ik kan deze workshop aanbevelen. ”


L Lamyae

04-02-2023   
Basiscursus Fotografie
“Een hele fijne cursus gehad waarin de basisinstellingen duidelijk uitgelegd werden. Super fijn dat je ook gelijk buiten kan oefenen en gelijk de juiste uitleg krijgt als je iets niet begrijpt. ”


C Caro

04-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Zeer leuke workshop , Han vertelt leuke verhalen over zijn reizen en geeft heldere tips voor fotograferen met je smartphone . Ik heb veel geleerd tijdens de buitenopdrachten . Han geeft iedereen persoonlijke feedback . Aanrader.”


D Debby

22-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“De basiscursus fotografie en techniek gevolgd. Praktische cursus, theorie en oefenen in de praktijk. Ontspannen sfeer. Ruimte voor vragen. Mooie online toelichting/inleiding vooraf en leuke boekjes achteraf. Een aanrader als je toch echt van de automatische piloot af wil.”


J Jacky

20-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Han geeft op een heldere manier uitleg, met veel humor en persoonlijke aandacht voor alle vragen. In korte tijd leert hij je technische aspecten en basisinstellingen. Met die kennis ga je vervolgens buiten, in de praktijk, aan de slag. Dus als je je camera beter wilt leren kennen, dan zou ik deze workshop zeker gaan doen.”


R Remco

19-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Een compacte fijne laagdrempelige workshop waarbij je door Han Schnek wordt begeleid om voornamelijk heel (vooralsnog) veel niet te hoeven snappen van alle toeters en bellen die de camera te bieden heeft. Hij richt zich met jou op waar het om gaat...een mooie foto maken. That easy... Informele leuke sfeer met de nodige humor. Ik kan het iedereen aanraden. ”


C Chineida Sturhoofd

17-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Beste Han, Bedankt voor de workshop, ik heb ontzettend veel geleerd. ”


B Bianca

17-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Een erg leuke en leerzame middag gehad. Han legt alles rustig en duidelijk uit met aandacht voor iedereen. ”


W Wilma

17-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Leuke workshop met heldere uitleg. Een aanrader als je wil weten hoe je op een makkelijke manier je camera kan instellen. ”


W Wilma

17-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Leuke workshop met heldere uitleg. Een aanrader als je wil weten hoe je op een makkelijke manier je camera kan instellen. ”


C Charles Cassar

14-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“De perfecte cursus om je camera te beter leren kennen, basis trucjes te leren en je camera goed te kunnen gebruiken zonder de auto-modus. Duidelijke taal, praktisch en pragmatisch informatie, gegeven in een vriendelijke en behulpzaam omgeving. Persoonlijk advies en support en helemaal niet duur. Ik vond het een hele fijne cursus en ben benieuwd naar andere cursussen van Han Shnek. Aanrader.”


T Teun Jansen

11-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Fijne cursus om je camera te leren kennen en tegelijk de basis te snappen van wat fotografie betekent. De nadruk op licht en donker. ISO, witbalans, scherpte. Maar ook hoe krijg ik de achtergrond mooi wazig. Dit en meer komt allemaal langs. Echt een goede start die smaakt naar meer, hiernaar nog een workshop over compositie lijkt me erg leuk!! De fotograaf (Han) legt alles duidelijk uit, geeft voorbeelden helpt met instellen en is zeer makkelijk in de omgang. En in begrijpelijk taal!”


D Denise van Rijs

11-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Zeker een aanrader! Leuke les en heel veel geleerd. Overweeg ook om andere cursussen te volgen!”


S Sigrid van der Ploeg

11-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“De cursus van Han is heel helder, bondig en praktisch. Ik heb eerder cursussen gedaan met veel technische info, na deze cursus kan ik meteen aan de slag en véél betere foto’s maken!”


J Jeroen

11-12-2022   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke laagdrempelige cursus als je geen ervaring hebt met fotografie. Goede opbouw met voldoende praktijk. Han brengt het ook op een luchtige en prettige manier 👍🏻 aan te bevelen voor iedereen die de basis wilt kennen van foto’s maken (met de smartphone). ”


S Sifra Keuning

10-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Leuke en leerzame training. Veel nieuwe dingen geleerd waar ik weer verder mee kan!”


R Rj

10-12-2022   
Workshop Smartphone fotografie
“Heldere duidelijke uitleg, geen klokkijker, neemt ruim de tijd voor vragen en aandacht voor cursist en verplaatst zich ook in de situatie zoals geschetst. Ruime kennis op gebied van smartphone. ”


B Bert

10-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Het was een zeer leerzame workshop waarbij onderwerpen, die vooraf niet lukte, nu wel duidelijk geworden zijn en ook lukte. Ook door de praktische en duidelijk uitgelegde lesstof en tips en het daadwerkelijk in de praktijk brengen op straat tijdens de workshop heeft veel duidelijk gemaakt. Heel erg bedankt. ”


F Francine van Weel

27-11-2022   
Cursus Compositie
“Ik vond de workshop " De kracht van compositie" ontzettend interessant. Han kan op een prettige, laagdrempelige manier de vele leerpunten en inzichten van compositie , helder uitleggen. De kleine overzichtelijke opdrachten binnen het gebouw, doen je al snel beseffen : " Wat heb ik in godsvredesnaam gedaan al die jaren ". Nooit te oud om te leren dus.De opdrachten in de stad waren ook leuk.Gelukkig hebben we thuis nog het professionele online lesmateriaal,om te oefenen, te oefenen en te oefenen,en door heel”


C Cecile Beeck

27-11-2022   
Cursus Compositie
“Han neemt je vol passie en in duidelijke overzichtelijke stappen mee op reis door de krochten en bochten van alles wat met fotograferen te maken heeft. Compositie leren zonder geheimtaal maar met de nodige handvaten en de ruimte voor inspiratie en opbouwende zelfkritiek. Deze cursus is een aanrader voor iedereen die met gsm tot dure camera leukere en vooral sprekende foto’s wilt maken ! Doen!”


L Laura

26-11-2022   
Basiscursus Fotografie
“Het was een superleuke fotografie workshop! Er werd goede uitleg gegeven over de technische aspecten van de camera. Een groot deel van de middag oefen je buiten, waardoor je het gauw onder de knie krijgt. Voor iedereen die beter wil leren fotograferen en de mogelijkheden van de camera beter wilt leren benutten; ik raad deze cursus aan!”


M M H Hakkesteegt

21-11-2022   

“Priveles Wildlife en Landschapsfotografie gehad. Veel van geleerd inzake cameragebruik , instellingen en composities. Duidelijke uitleg !! Bedankt voor deze mooie dag !!”


B Bert

20-11-2022   
Basiscursus Fotografie
“Prima cursus om het bedienen van je spiegelreflexcamera onder de knie te krijgen. Ook het op een goede manier leren fotograferen vind ik erg interessant. Han geeft op een leuke en humoristische manier les. Kan het iedereen aanbevelen.”


C Claudia

19-11-2022   
Basiscursus Fotografie
“In een korte tijd leer je de basisstappen voor handmatig fotograferen. Han vertelt enthousiast en weet zijn ervaringen in het fotograferen goed over te brengen. Aanrader!”


C Caroline

19-11-2022   
Basiscursus Fotografie
“Erg leuk en informatief. De basiskennis werd erg duidelijk uitgelegd en er was veel aandacht voor alle vragen die iedereen had. Buiten praktisch oefenen was leerzaam en leuk, wel erg koud. Het motiveert om met fotografie aan de slag te gaan!”


A Arend Zeelenberg

14-11-2022   
Workshop Smartphone fotografie
“Je krijgt veel praktische tips over het instellen en omgaan met je smartphone als camera. Daarna uitleg hoe je bij het maken van fotos kunt kijken en bewegen zodat er een beeld uitrolt met een verhaal. ”


R Renate

14-11-2022   
Workshop Smartphone fotografie
“Een interessante workshop in het centrum van Amsterdam. Na een korte uitleg van de smartphone-features snel naar buiten om echt te oefenen. De opdrachten en feedback hielpen om alles snel onder de knie te krijgen. Met als resultaat: echt mooiere foto’s. ”


D Dave

14-11-2022   
Basiscursus Fotografie
“Han is een rustige man die alles op een leuke manier uitlegt, met name de functies van de camera. Aansluitend buiten de theorie in de praktijk brengen. Het was een leerzame middag.”


E Ed Tushuizen

06-11-2022   
Cursus Portretfotografie
“Hoewel ik al meer dan 40 jaar fotografeer was de workshop portretfotografie erg leerzaam. Han geeft op een prettige en ontspannen manier les en ik heb weer de nodige inspiratie opgedaan om hiermee verder te gaan. ”


G Gerson

05-11-2022   
Cursus Portretfotografie
“Super veel geleerd. Het mooie is dat je het ook echt gelijk in praktijk toepast.”


F Fredrike Bannink

30-10-2022   
Cursus Portretfotografie
“Prima workshop. Goede afwisseling tussen theorie met veel tips van Han en zelf oefenen in tweetallen met feedback. Een aanrader!”


M Martin Hoogland

29-10-2022   
Cursus Portretfotografie
“Goede ontspannen sfeer, goed verhaal. Duidelijk, goede oefeningen. Gezellig en Han is goed in verbinden”


H Henk van der Lee

29-10-2022   
Cursus Portretfotografie
“Heldere uitleg, nuttige tips, leuke oefeningen met wisselende cursisten, ontspannen sfeer.”


R Ruud Wijnands

30-11-2021   
Basiscursus Fotografie
“In een leuke en relaxte sfeer mijn camera beter leter kennen. Groepsgrootte van zes personen maakt het Han ook mogelijk om persoonlijke aandacht te kunnen geven aan iedere deelnemer. Zeker een aanrader! ”


L Limka de Rouwe

06-11-2021   
Workshop Smartphone fotografie
“Ik vond het een leuke, leerzame, goed opgebouwde workshop. Eerst een half uurtje theorie, daarna Amsterdam Centrum in om opdrachten uit te voeren en deze meteen ter plekke bespreken met Han. Laatste half uur weer op lokatie om uitleg over de app te krijgen. Ik kan deze workshop aan iedereen aanbevelen. ”


G George Haringhuizen

15-04-2024   
Cursus Compositie
“Je leert kiezen en kijken als fotograaf naar de elementen die een foto interessant maken, zoals lijnen, kleur en gelaagdheid van een foto. De oefensessie van 2 uur buiten is leuk en heel leerzaam. De aanrader is wel om van te voren de uitleg- en instructievideo's echt goed te bestuderen; dan haal je er het meeste uit. Een prima workshop over een complex onderdeel van de fotografie. ”


M Marian van Ieperen

20-02-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Een waardevolle workshop waarin je de geleerde theorie, techniek en inzichten ook gelijk in de praktijk gaat proberen.”


P Piet en Christa

18-02-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke en leerzame workshop, instellingen smartphone en app om foto's te bewerken. En het belangrijkste hoe je bepaalde onderwerpen in beeld kan brengen om foto's wat minder standaard te maken”


E Els Leicher

11-02-2024   
Basiscursus Fotografie
“Prima opfriscursus met aandacht voor techniek van het toestel en het fotograferen zelf. ”


S Simone en Anne Lotte

04-02-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke workshop waarin naast technische uitleg van de smartphone met name ook wordt ingezoomd op lichtval, onderwerp duidelijk in beeld, achtergrond, compositie en diepte. Dat alles door vooral ook zelf te proberen met de enthousiaste feedback van Han. Aanrader!”


N Nik de Beet

04-02-2024   
Workshop Smartphone fotografie
“Leuke cursus waarin de theorie in praktijk wordt gebracht. Goede inzichten gekregen in de verschillende aspecten van smartphone fotografie.”


G Grace

16-12-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Fijn om tips te krijgen om betere foto's te kunnen maken met je smartphone!! Daarna met de groep even de stad in om deze tips toe te passen. In korte tijd, veel geleerd!”


O Olga Bouwman

09-07-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Veel tips over de mogelijkheden van de smartphone bij het fotograferen en hoe je betere foto’s krijgt. Daarna oefenen in de praktijk waarbij Han tijd en aandacht geeft aan iedereen. Ook leuk, de korte kennismaking met Snapseed. Wat wordt beloofd wordt waargemaakt. Een leerzame en ook leuke workshop.”


I Irene

25-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Ik heb veel geleerd in de paar uurtjes workshop. Veel handige tips gehad om het onderwerp goed in beeld te brengen. Maar het indrukwekkendst was het vernuft van de mobiele camera. Heel leuk om daar door de workshop vertrouwd mee te raken.”


F Frank

04-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Na een korte technische intro over licht, compositie en de camera-app (mijn smartphone kon niet zoveel, zo bleek) laat Han je echt anders kijken naar een beeld. Scherper en kritischer. Heel leuk en leerzaam!”


A Annet van der Horst

04-06-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Goede basis; met lesmateriaal vooraf per mail en achteraf met boekje. Leuk om met mede cursisten te oefenen met dezelfde opdrachten. Zou wat mij betreft nog iets meer ruimte mogen zijn voor feedback geven op elkaar en feedback krijgen van Han.”


J Judith

29-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Goede workshop voor iedereen die wil beginnen met fotograferen.”


J Jan Pieter

15-05-2023   
Basiscursus Fotografie
“Ik heb de basiscursus gevolgd en dat wat hartstikke leuk en leerzaam. Ik ben een echte beginner en in 3 uur tijd geeft Han je duidelijke instructies en handige tips om je toestel goed te kunnen gebruiken en de juiste instellingen te kiezen voor de foto die je wilt maken. Han put uit veel ervaring maar houdt het begrijpelijk en praktisch. Zeker een aanrader voor als je nog geen of weinig ervaring hebt. ”


A Andrea Meijer

16-04-2023   
Basiscursus Fotografie
“Het was een leuke workshop. Er werd duidelijk uitgelegd, geoefend en ik ben een stuk wijzer geworden hoe mijn toestel werkt. Han nam de tijd voor iedereen om uit te leggen waar nodig. De 3 uur vlogen voorbij. Echt een aanrader!”


B Brinkman

26-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“Leuke cursus en super leerzaam! Kom hier zeker nog eens terug voor een volgende cursus. ”


C Caroline Elbersen

04-03-2023   
Basiscursus Fotografie
“De workshop fotografie van Han voldeed aan de verwachting: meer kennis krijgen hoe mijn Olympus werkt. Han is rustig, onverstoorbaar en neemt de tijd om iedereen mee te nemen in de stappen en te helpen met diens meegenomen fotocamera. Prettig!”


A Astrid Everts

05-02-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“Superleuke en leerzame workshop. Han is een zeer benaderbare leraar. Misschien een kleine tip, de nabespreking zou wat uitgebreider kunnen adhv foto’ s die die middag door ons zijn gemaakt. ”


L Liesbeth van Dijk

13-12-2022   
Basiscursus Fotografie
“Fijne cursus om de basisinstellingen op de camera onder de knie te krijgen. Het is prettig dat je van te voren al een theoretisch deel in de mail krijgt voorzien van voorbeeld foto’s ter verduidelijking. Han legt alles helder en rustig uit. Vooral het “naar buiten gaan” om te oefenen vond ik erg leuk en leerzaam. ”


T Thecla Bakkernes

27-11-2022   
Cursus Compositie
“Goede duidelijke uitleg. Ook de informatie die we van tevoren kregen was duidelijk. Handig dat we dit altijd weer kunnen raadplegen.”


M Marco

30-10-2022   
Basiscursus Fotografie
“Ik heb gekregen waar ik voor kwam: een duidelijke uitleg van basis-instellingen met bijbehorende oefeningen in de praktijk. We waren met 3 cursisten dus ieder kreeg meer dan genoeg persoonlijke hulp van Han.”


D Doreth Mesman

27-03-2023   
Workshop Smartphone fotografie
“De cursus was leuk en verhelderend. Het gaf inzicht. De verhouding cursus en het tarief vond ik aan de rijkelijke kant. In paar uur veel info opslaan waardoor persoonlijke aandacht ontbrak af en toe.”