Gemiddelde beoordeling is voor de basiscursus fotografie cursus is 4.9 uit 5


M Marja Feenstra

09-06-2024   
“Workshop: in een middag veel info gekregen, zowel theoretisch en praktisch. Waardoor ik een goede basis heb om met fotograferen te starten. Leuk om de lesstof direct in de praktijk uit te proberen. Prettige en duidelijke uitleg. Was een erg leuke middag. ”


N N. Kamphuis

09-06-2024   
“Leuke en korte cursus waarin je op een informele manier de werking van de camera wordt uitgelegd. De aan het einde van de cursus uitgegeven boekjes waarin de belangrijkste settings van je camera zijn opgenomen passen mooi in je cameratas en zijn een handig naslagwerk. ”


D Damian Jaggan

08-06-2024   
“Duidelijk en zeer leerzaam met een vleugje humor. Al met al een top cursus!”


M Marcel de Jonge

07-05-2024   
“Zeer toegankelijk. Niet technisch, maar lekker op de praktijk gericht. Dankzij een paar simpele basisvaardigheden gaan je foto's er met sprongen op vooruit. Je kunt meteen met het geleerde aan de slag en krijgt daar ook zin in. En Han is een prima leermeester, die het allemaal niet moeilijker maakt dan nodig is. ”


T Thulasegia

05-05-2024   
“Fijne cursus, veel geleerd ben er blij mee. ”


M Marc Weber

10-04-2024   
“Erg leuk en leerzaam. Duidelijke uitleg met humor. Laagdrempelig, je kon alles vragen,en werd dan duidelijk uit gelegd. Leuke dag gehad,en nu verder oefenen. Bedankt.”


C Christi

08-04-2024   
“Na een hoop tijd zelf aanrommelen werd ik in deze cursus in 1 ochtend zoveel wijzer over mijn spiegelreflex camera. Dan merk je dat zelfs de mini gebruiksaanwijzing van je toestel nergens op slaat. Han gaf goede tips en duidelijke en persoonlijke uitleg aan mij over mijn camera. En dat deed hij dus bij een ieder. Heel fijn. Je leert goed en eenvoudig hoe je camera-instellingen te gebruiken voor verschillende soorten foto's in verschillende situaties met veel/weinig licht etc.”


F Frank

07-04-2024   
“Zeer duidelijke uitleg theorie en praktijk. Veel aandacht en ruim tijd voor elke cursist! Aanrader voor de nog niet gevorderde fotograaf”


M Marjan

07-04-2024   
“Gisteren een hele leuke praktische workshop basisfotografie gehad van Han Schnek. Tijdens de workshop hebben we de uitleg in de praktijk geoefend. Zo heb ik in een ochtend veel over mijn camera geleerd!”


C Carla Mezioud-kremer

07-04-2024   
“Ik vond het erg spannend om naar deze cursus te gaan en heb dat ook vermeld bij aankomst . Maar binnen de korte tijd voelde ik me helemaal op mn gemak door de manier waarop Han alles uitlegt en de dingen eigelijk simpeler zijn dan ze lijken. Door deze cursus ben ik mijn camera veel beter gaan begrijpen. Tijdens de cursus was er een gezellige ontspannen sfeer. Echt een aanrader”


H Hans Romer

06-04-2024   
“De basiscursus was super! Han is geduldig, professioneel, helder en duidelijk, en ook nog grappig! Hij geeft veel persoonlijke aandacht aan iedereen in de groep en het was voor mij een perfecte 'refresher'. Highly recommend! Google, mag ik ook 6 sterren geven? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”


N Nikki

26-02-2024   
“Super praktische en duidelijke cursus. Binnen paar uur kon ik wel de juiste instellingen op m’n camera vinden. Handige naslagboekjes inbegrepen. Gelijk ook de portret cursus geboekt! ”


S Sylvia Boer

25-02-2024   
“Vorige week zaterdag heb ik de workshop in Rotterdam bij je gevolgd. Ben er met de camera op uit gegaan en maak eindelijk scherpe foto's! Nogmaals dank en zodra ik er wat meer bedreven in ben kijk ik zeker voor een vervolg. ”


D Dylan

12-02-2024   
“Fijne cursus om in een korte tijd je camera te leren kennen maar ook de technieken die nodig zijn om een mooie foto te schieten.”


J Jeroen

12-02-2024   
“Tijdens de cursus wordt je op een leuke manier door het basis gebruik van je camera meegenomen. Het maakt niet uit welk merk of type camera je hebt. Aan het einde van de cursus weet je hoe je de verschillende functies instelt en gebruikt, ook als je daarvoor de camera amper hebt gebruikt. Dankjewel Han!”


M Mariëlle

11-02-2024   
“Voor mijn verjaardag de basisles fotografie cadeau gekregen. Was érg leerzaam en leuk om te doen. Han geeft op een prettige manier uitleg. Aanrader!”


E Els Leicher

11-02-2024   
“Prima opfriscursus met aandacht voor techniek van het toestel en het fotograferen zelf. ”


A Anouk

11-02-2024   
“Op een ontspannen manier beter leren omgaan met de instellingen, waardoor je nét even andere, leukere foto's kunt maken.”


R Raymond

07-02-2024   
“Om de basisprincipes van fotografie en je camera te leren kennen is deze cursus een aanbeveling. Han is een professional die mij alles wist uit te leggen over mijn Sony camera in tegenstelling tot een eerdere cursus waar de cursusleider alleen wist hoe een Canon werkte. ”


A Annette

04-02-2024   
“Hele fijne workshop. De informatie vooraf is leuk om door te nemen. Tijdens de workshop neemt Han uitgebreid de tijd de informatie samen door te nemen en de diverse instellingen op je camera te vinden. Dan nog de praktijk buiten op straat. En je krijgt nog een boekje met opdrachten mee naar huis om verder te oefenen en je camera onder de knie te krijgen. Ik heb echt geleerd waarvoor ik kwam. ”


D Dorothee

04-02-2024   
“In drie uur hoor je de mogelijkheden, doe je de mogelijkheden en besef je dat je flink moet oefenen. Fijne basiscursus om mee te starten.!”


M Mohamed

03-02-2024   
“Super leerzame cursus, bedankt voor alle goeie leerzame tips en tricks. Dankjewel han! ”


M Mariska

03-02-2024   
“In drie uur tijd heb ik heel veel geleerd over de instellingen die nodig zijn om verschillende typen foto's te maken: van scherpte-diepte tot beweging. Persoonlijke aandacht en advies bij het gebruik van de camera. Wat mij betreft een aanrader! ”


E Ellen

18-12-2023   
“De basiscursus camera & techniek heeft me heel snel op weg geholpen om met mijn nieuwe camera aan de slag te gaan. Han legt de werking van de camera stap voor stap uit en behandelde een aantal belangrijke functies en instellingen. Daarna hebben we buiten wat opdrachten uitgevoerd waarbij direct feedback werd geleverd. Nu thuis aan de slag met de kleine naslagboekjes en opdrachten.”


T Tea

18-12-2023   
“Wow, echt een leerzame en leuke workshop! Eerlijk gezegd, was ik een beetje bang dat het te basic zal zijn, maar heb zo veel geleerd. Echt een aanrader! Ik kan niet wachten tot mijn volgende workshop met Han. ”


Y Yunnan

17-12-2023   
“Een hele leuke, leerzame cursus. Ik begrijp de basis instellingen nu veel beter en kan ze ook op een goede manier toepassen. Bedankt, Han! Een echte aanrader en ik ben ook benieuwd naar de andere cursussen.”


E Eline

03-10-2023   
“Dit is een superhandige cursus om mee te beginnen, Han maakt het heel toegankelijk. In een middag door leuke opdrachten de camera en de basis van het fotograferen geleerd. ”


S Saskia

02-10-2023   
“Rustige uitleg, oefeningen en geen info-overload. Overzichtelijk en erg leuk! Aanrader.”


M Mirjam Schaafsma

18-09-2023   
“De cursus voldeed volledig aan mijn verwachting nl. de basis functies van mijn camera leren kennen om meer creatieve foto´s te kunnen maken. Prima balans tussen theorie en oefenen. De boekjes met beknopte samenvatting van de theorie en oefenopdrachten zijn heel handig om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan!”


T Tom

17-09-2023   
“Erg leuke en leerzame cursus. ”


Y Yvonne

17-09-2023   
“Han weet op een eenvoudige manier en sprekende voorbeelden de techniek van een camera uit te leggen. Door het meteen te oefenen kan je het ook direct proberen en zonodig vragen stellen. De miniboekjes met uitleg zijn erg handig!”


J Jeroen Maas

28-08-2023   
“Praktische, persoonlijke en 'hands on' cursus, die de basisvaardigheden en -instellingen behandelt. Zeker aan te raden!”


W Wilma

10-07-2023   
“Ik heb in de paar uurtjes leren omgaan met mijn camera, en voor mij als leek is dat heel wat. Han heeft met engelen geduld de groep onderwezen en begeleid.”


R Rene

09-07-2023   
“Heldere uitleg tijdens de cursus. Han neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden en geeft ieder cursist voldoende tijd. Erg leerzame cursus welke alle basis onderdelen goed behandelt.”


M Martine Stegeman

08-07-2023   
“Ontzettend fijne dynamiek en goede en krachtige basis uitleg waar je echt wat aan hebt. Zeker aan te bevelen. ”


W Wendy

08-07-2023   
“Hele laagdrempelige en duidelijk uitgelegde basiscursus. Ben blij dat ik ben gegaan!”


K Kim

25-06-2023   
“Ik heb vandaag deelgenomen aan de basisworkshop. Goede,duidelijke uitleg waarbij de theorie wordt doorgenomen en je gelijk in de praktijk aan de slag gaat.Je krijgt direct feedback op je foto en je gaat door totdat je het snapt. Aardige docent met gevoel voor humor. Ik ga over een paar weken een workshop reisfotografie volgen en ik heb er erg veel zin in! ”


L Leonie

25-06-2023   
“Hele nuttige cursus voor als je start of de kennis weer wat wilt opfrissen. Je past de kennis meteen toe in de praktijk waar door het beter blijft hangen. Echt een aanrader!”


J Jolijn Paus

18-06-2023   
“De cursus heeft mij erg goed geholpen bij het beter begrijpen van mijn camera. Je leert door middel van leuke praktische oefeningen. Han legt goed uit. Hij gebruikt humor en is erg behulpzaam. Na de cursus krijg je nog een fijn infoboekje en oefenboekje mee om de stof beter te kunnen onthouden en blijven toepassen. Kortom, een aanrader!!!!! ”


G Gonny

18-06-2023   
“Als je net als ik wilt weten waar al die knoppen voor dienen op een spiegelreflexcamera is dit echt een goede cursus. Met alleen de handleiding van de camera kwam ik er niet uit, dus deze uurtjes waren echt leerzaam. Ik heb nu zin om er mee te gaan oefenen!”


S Stans

18-06-2023   
“In een ontspannen sfeer leidt Han Schnek je door de beginselen van het betere fotograferen”


P Petra Voorn

12-06-2023   
“Wat vond ik dit verrassend leuk en waardevol! In alle rust mijn camera met (voor mij iets te veel) knoppen onder de knie gekregen. Gezellug, met alle begrip en ook nog met creatieve uitdagingen. En dat in 1 middag... aanrader dus. Scheelt je veel frustraties 😁”


I Indra van Rossum

04-06-2023   
“Ik heb een hele leerzame middag gehad. Ik heb sinds een aantal maanden een spiegelreflex camera in bezit en wist niet goed waar te beginnen met de instellingen. Door de cursus bij Han heb ik een hoop duidelijk gekregen en ben ik zeer enthousiast geworden over het fotograferen. In die 3 uur komen alle basisvaardigheden aan bod. Er word genoeg tijd genomen voor een ieder en als je er even niet uit komt; geen probleem. Je krijgt voldoende hulp en tips. Ook een hele leuke locatie! ”


R Robin Verheijden

04-06-2023   
“Hele leuke cursusmiddag gehad. Han legde de theorie rustig uit, er is veel ruimte voor vragen en we hebben het geleerde direct in praktijk gebracht. Ik weet mijn camera nu absoluut beter te gebruiken! ”


J Judith

29-05-2023   
“Goede workshop voor iedereen die wil beginnen met fotograferen.”


J Jamal Williams

29-05-2023   
“Heel behulpzaam je krijgt een leuke en duidelijke uitleg over het gebruik van de functies van je camera en voor welk moment ze geschikt zijn.”


A Arnout

29-05-2023   
“Hele leerzame en waardevolle cursus. Echt een aanrader. ”


A Amber Passtoors

29-05-2023   
“Wat een fijne cursus. Han maakt het simpel en overzichtelijk, zodat je snel goed overweg kunt met je camera. Je ziet meteen verschil in je foto’s en dat zorgt voor nog meer plezier én motivatie. Bedankt Han! ”


K Koen

28-05-2023   
“De cursus was precies wat ik nodig had. Ik begrijp m’n camera nu beter en kan nu verder oefenen zonder frustraties 😀”


P Petra

28-05-2023   
“Ontzettend genoten van de basis cursus .Han legt alles goed uit .Een aanrader.”


J Jeroen Stenger

22-05-2023   
“Op 21 mei 2023 de Basiscursus Camera & Techniek bij Han gevolgd. Ik hebt het ervaren als een zeer effectieve 'hands on' cursus waarbij ik veel geleerd heb. Ik kan de cursus 100% aanbevelen voor iedereen die verder wil dan alleen op automatische instelling (point and shoot) manier fotograferen. Techniek, tips, adviezen en antwoord op je vragen. Zoals iedereen heb ik een Smartfone waarmee ik ook fotografeer en daarom ga ik mij bij aansluitend bij Han opgeven voor de cursus Smartphone fotografie.”


J Juliette Blaauw

22-05-2023   
“Hele leuke cursus, Han geeft een hele duidelijk uitleg, is erg behulpzaam en duidelijk gepassioneerd over fotografie :) Veel geleerd!”


B Bart Breederveld

19-05-2023   
“Deze basiscursus is zeer aan te bevelen voor een ieder die een camera heeft. Het heeft mij als onervaren in het gebruik ervan veel inzicht gegeven. Het was zeer instructief en leerzaam. In een ontspannen sfeer. ”


J Jan Pieter

15-05-2023   
“Ik heb de basiscursus gevolgd en dat wat hartstikke leuk en leerzaam. Ik ben een echte beginner en in 3 uur tijd geeft Han je duidelijke instructies en handige tips om je toestel goed te kunnen gebruiken en de juiste instellingen te kiezen voor de foto die je wilt maken. Han put uit veel ervaring maar houdt het begrijpelijk en praktisch. Zeker een aanrader voor als je nog geen of weinig ervaring hebt. ”


E Eva

14-05-2023   
“Als je net een camera hebt gekocht is het een aanrader om aan deze cursus mee te doen! Je leert snel de mogelijkheden van de camera kennen waardoor je daarna met vertrouwen op pad kunt. ”


M Maike

14-05-2023   
“Fijne workshop, duidelijke uitleg, direct aan de slag met goede feedback.”


J Jeroen Maas

24-04-2023   
“Zeer praktische en bruikbare cursus om in korte tijd de basiskneepjes van het fotografievak onder de knie te krijgen.”


A Andrea Meijer

16-04-2023   
“Het was een leuke workshop. Er werd duidelijk uitgelegd, geoefend en ik ben een stuk wijzer geworden hoe mijn toestel werkt. Han nam de tijd voor iedereen om uit te leggen waar nodig. De 3 uur vlogen voorbij. Echt een aanrader!”


R Rik

15-04-2023   
“Leerzame cursus en met toepasbare tips die direct zijn te oefenen. Han is een heel toegankelijke man die klaar staat voor zijn cursisten. ”


E Esmée

27-03-2023   
“Leuk en leerzaam!”


C Cindy

26-03-2023   
“Top cursus om de basisvaardigheden te leren kennen. Goede voorbeelden en leuke oefeningen in de stad.”


B Brinkman

26-03-2023   
“Leuke cursus en super leerzaam! Kom hier zeker nog eens terug voor een volgende cursus. ”


K Karin

26-03-2023   
“Als beginner Fotografie veel geleerd tijdens de workshop van Han. Binnen uitleg gehad over instellingen camera en daarna buiten fotos gemaakt. Nu kan ik echt aan de slag met mijn camera.”


N Nanne

26-03-2023   
“Hele duidelijke en prettige workshop om bekend te worden met de camera, instellingen en technieken. Han doet dit op een leuke manier. Aanrader.”


B Bernadette

26-03-2023   
“Net terug van de cursus en een ervaring rijker. Met het fototoestel op pad , na eerst een duidelijke uitleg gehad te hebben. Een zeer heldere, informatieve basiscursus. En nu ermee aan de slag! Han dankjewel! ”


F Francis Slieker

26-03-2023   
“Beste Han, Ik vond het een leuke cursusdag en heb veel geleerd over fotografie. Duidelijke uitleg door een vriendelijke docent! Dank je wel Han. Francis. ”


M Merel

25-03-2023   
“Fijne manier om te leren wat je met je camera kan zonder wekenlange cursussen. Fijn dat je gewoon je vragen kan stellen zonder je dom te voelen. Leuk om verschillende dingen uit te proberen.”


V Vera van Reuler

14-03-2023   
“Leuke cursus in de historisch binnenstad van Utrecht. Je krijgt praktische handvatten om je camera goed in te stellen en leert verschillende technieken om een goede foto te maken. Je krijgt een boekje met uitleg en oefeningen mee naar huis om de technieken in de vingers te krijgen. Een aanrader! ”


F Fekri Khalil

12-03-2023   
“Geachte heer Han Schnek, Duidelijk uitleg Goed verstaanbaar. Vriendelijk man goede ondersteuning. Met vriendelijke groet, Fekri Khalil ”


G Gernand Hosmar

11-03-2023   
“Een inspirerende workshop. In een prettige sfeer legt Han alles heel graag en geduldig uit. Zin in een vervolgcursus! ”


A Aïcha

05-03-2023   
“Goed Han verteld duidelijk en precies wat je moet weten over de basis technieken! Zonder onnodige theorieën waardoor je boen door het bos niet meer ziet. De aandacht was goed verdeeld over de cursisten. Ik heb nu meer invloed op mijn foto’s . De locatie is goed berijkbaar. En daarnaast is Han nog eens ook een gezellige mens. Wil je de basisfuncties leren? Dan raad ik jou de basiscursus aan. ”


C Caroline Elbersen

04-03-2023   
“De workshop fotografie van Han voldeed aan de verwachting: meer kennis krijgen hoe mijn Olympus werkt. Han is rustig, onverstoorbaar en neemt de tijd om iedereen mee te nemen in de stappen en te helpen met diens meegenomen fotocamera. Prettig!”


M Marwin

13-02-2023   
“Han, neemt je mee in de basistechnieken en wat je kunt met jouw camera. Door de basistechnieken in de praktijk te brengen met verschillende oefeningen buiten leert hij je hoe je met jouw camera omgaat en je je camera het werk laat doen voor een mooi resultaat. Ben erg tevreden over de cursus! Zeker een aanrader!”


W Wendelien Hijdra

12-02-2023   
“Hele leuke frisse en gelijk ook praktische cursus bij Han op locatie Utrecht. Ik kan er meteen mee aan de slag en dat is precies wat ik zocht 😁”


V Vera

12-02-2023   
“Hele leuke workshop, eerst werden de basisinstellingen goed uitgelegd per camera model en vervolgens gingen we buiten oefenen. Door deze workshop heb ik eindelijk wat handvaten om met mijn camera om te gaan! ”


R Roos

11-02-2023   
“Met humor, duidelijke uitleg en aandacht voor alle cursisten vind ik het verrassend en knap hoeveel er in drie uur behandeld is! Aanrader ”


E Eric Amama

08-02-2023   
“Tijdens de basiscursus in korte tijd erg veel handvatten gekregen om meer controle te krijgen tijdens het fotograferen. Han legt het allemaal op een rustige manier uit en geeft ook veel persoonlijke aandacht.”


M Michel Lucken

07-02-2023   
“Wordt op een zeer duidelijke en rustige manier uitleg gegeven, tijd voor iedereen. ”


P Paul

06-02-2023   
“Leuke, leerzame middag. Ik heb functies van de camera geleerd, waar ik het bestaan niet van wist en die mijn fotografieskills gaan verrijken. ”


C Ciska Van Veen Boekestein

06-02-2023   
“Met veel plezier de workshop gevolgd. Duidelijke uitleg, voor elke camera werd de tijd genomen. Alle vragen werden beantwoord en als ik het niet meteen begreep was er aandacht om het uit te leggen. Kijk na deze workshop veel positiever naar het gebruik van de camera. Op pad om wat opdrachten te oefenen, was een goede manier om samen te kijken of ik het begreep. Had deze workshop veel eerder moeten doen. ”


M Malou

06-02-2023   
“Tijdens de workshop krijg je veel praktische tips (simpel uitgelegd) die je gelijk kunt toepassen. Na een kort theoriegedeelte - waarin de belangrijkste functies van je camera worden doorgenomen - ga je met de groep op pad om te oefenen. Han kijkt steeds mee of het bij iedereen lukt en helpt waar nodig. De sfeer van de workshop is ongedwongen en gezellig. Han is een fijne docent met humor. Kortom: ik vond het een zeer geslaagde workshop.”


S StudioSaarEducatie

05-02-2023   
“Als je behoefte hebt aan kennis van je camera en basisinstructies fotografie, dan is deze korte cursus zeker een aanrader. ”


L Lamyae

04-02-2023   
“Een hele fijne cursus gehad waarin de basisinstellingen duidelijk uitgelegd werden. Super fijn dat je ook gelijk buiten kan oefenen en gelijk de juiste uitleg krijgt als je iets niet begrijpt. ”


D Debby

22-12-2022   
“De basiscursus fotografie en techniek gevolgd. Praktische cursus, theorie en oefenen in de praktijk. Ontspannen sfeer. Ruimte voor vragen. Mooie online toelichting/inleiding vooraf en leuke boekjes achteraf. Een aanrader als je toch echt van de automatische piloot af wil.”


J Jacky

20-12-2022   
“Han geeft op een heldere manier uitleg, met veel humor en persoonlijke aandacht voor alle vragen. In korte tijd leert hij je technische aspecten en basisinstellingen. Met die kennis ga je vervolgens buiten, in de praktijk, aan de slag. Dus als je je camera beter wilt leren kennen, dan zou ik deze workshop zeker gaan doen.”


R Remco

19-12-2022   
“Een compacte fijne laagdrempelige workshop waarbij je door Han Schnek wordt begeleid om voornamelijk heel (vooralsnog) veel niet te hoeven snappen van alle toeters en bellen die de camera te bieden heeft. Hij richt zich met jou op waar het om gaat...een mooie foto maken. That easy... Informele leuke sfeer met de nodige humor. Ik kan het iedereen aanraden. ”


C Chineida Sturhoofd

17-12-2022   
“Beste Han, Bedankt voor de workshop, ik heb ontzettend veel geleerd. ”


B Bianca

17-12-2022   
“Een erg leuke en leerzame middag gehad. Han legt alles rustig en duidelijk uit met aandacht voor iedereen. ”


W Wilma

17-12-2022   
“Leuke workshop met heldere uitleg. Een aanrader als je wil weten hoe je op een makkelijke manier je camera kan instellen. ”


W Wilma

17-12-2022   
“Leuke workshop met heldere uitleg. Een aanrader als je wil weten hoe je op een makkelijke manier je camera kan instellen. ”


C Charles Cassar

14-12-2022   
“De perfecte cursus om je camera te beter leren kennen, basis trucjes te leren en je camera goed te kunnen gebruiken zonder de auto-modus. Duidelijke taal, praktisch en pragmatisch informatie, gegeven in een vriendelijke en behulpzaam omgeving. Persoonlijk advies en support en helemaal niet duur. Ik vond het een hele fijne cursus en ben benieuwd naar andere cursussen van Han Shnek. Aanrader.”


L Liesbeth van Dijk

13-12-2022   
“Fijne cursus om de basisinstellingen op de camera onder de knie te krijgen. Het is prettig dat je van te voren al een theoretisch deel in de mail krijgt voorzien van voorbeeld foto’s ter verduidelijking. Han legt alles helder en rustig uit. Vooral het “naar buiten gaan” om te oefenen vond ik erg leuk en leerzaam. ”


T Teun Jansen

11-12-2022   
“Fijne cursus om je camera te leren kennen en tegelijk de basis te snappen van wat fotografie betekent. De nadruk op licht en donker. ISO, witbalans, scherpte. Maar ook hoe krijg ik de achtergrond mooi wazig. Dit en meer komt allemaal langs. Echt een goede start die smaakt naar meer, hiernaar nog een workshop over compositie lijkt me erg leuk!! De fotograaf (Han) legt alles duidelijk uit, geeft voorbeelden helpt met instellen en is zeer makkelijk in de omgang. En in begrijpelijk taal!”


D Denise van Rijs

11-12-2022   
“Zeker een aanrader! Leuke les en heel veel geleerd. Overweeg ook om andere cursussen te volgen!”


S Sigrid van der Ploeg

11-12-2022   
“De cursus van Han is heel helder, bondig en praktisch. Ik heb eerder cursussen gedaan met veel technische info, na deze cursus kan ik meteen aan de slag en véél betere foto’s maken!”


S Sifra Keuning

10-12-2022   
“Leuke en leerzame training. Veel nieuwe dingen geleerd waar ik weer verder mee kan!”


B Bert

10-12-2022   
“Het was een zeer leerzame workshop waarbij onderwerpen, die vooraf niet lukte, nu wel duidelijk geworden zijn en ook lukte. Ook door de praktische en duidelijk uitgelegde lesstof en tips en het daadwerkelijk in de praktijk brengen op straat tijdens de workshop heeft veel duidelijk gemaakt. Heel erg bedankt. ”


L Laura

26-11-2022   
“Het was een superleuke fotografie workshop! Er werd goede uitleg gegeven over de technische aspecten van de camera. Een groot deel van de middag oefen je buiten, waardoor je het gauw onder de knie krijgt. Voor iedereen die beter wil leren fotograferen en de mogelijkheden van de camera beter wilt leren benutten; ik raad deze cursus aan!”


B Bert

20-11-2022   
“Prima cursus om het bedienen van je spiegelreflexcamera onder de knie te krijgen. Ook het op een goede manier leren fotograferen vind ik erg interessant. Han geeft op een leuke en humoristische manier les. Kan het iedereen aanbevelen.”


C Claudia

19-11-2022   
“In een korte tijd leer je de basisstappen voor handmatig fotograferen. Han vertelt enthousiast en weet zijn ervaringen in het fotograferen goed over te brengen. Aanrader!”


C Caroline

19-11-2022   
“Erg leuk en informatief. De basiskennis werd erg duidelijk uitgelegd en er was veel aandacht voor alle vragen die iedereen had. Buiten praktisch oefenen was leerzaam en leuk, wel erg koud. Het motiveert om met fotografie aan de slag te gaan!”


D Dave

14-11-2022   
“Han is een rustige man die alles op een leuke manier uitlegt, met name de functies van de camera. Aansluitend buiten de theorie in de praktijk brengen. Het was een leerzame middag.”


M Marco

30-10-2022   
“Ik heb gekregen waar ik voor kwam: een duidelijke uitleg van basis-instellingen met bijbehorende oefeningen in de praktijk. We waren met 3 cursisten dus ieder kreeg meer dan genoeg persoonlijke hulp van Han.”


R Ruud Wijnands

30-11-2021   
“In een leuke en relaxte sfeer mijn camera beter leter kennen. Groepsgrootte van zes personen maakt het Han ook mogelijk om persoonlijke aandacht te kunnen geven aan iedere deelnemer. Zeker een aanrader! ”