De cursus Leren van de Meesters was boven verwachting leuk en leerzaam! Zes avonden interessante info over een aantal bekende top fotografen. Ondersteund door korte video's. En dit in een ontspannen en prettige sfeer. De foto opdrachten die wij moesten doen tussen de lessen waren behoorlijk pittig!! Ze haalden je totaal uit je comfort zone. Maar juist daardoor heb ik geleerd anders te kijken naar dingen en dus ook andere/ mooiere foto's te maken. Han, bedankt!! En als er een vervolg komt ben ik weer van de partij!!
Hanneke over de cursus Leren van de meesters
Ik vond het echt enorm leuk de cursus te mogen doen bij je! Heerlijk vond ik het. Om de twee weken een avond doen wat ik leuk vind. Bezig zijn met fotografie. Lekker kijken, luisteren en leren. We hebben kanten van de fotografie behandeld waar ik me nog niet eerder in verdiept heb. Door het bespreken van foto’s werd bekeken waardoor ze wel of niet werken. Wat maakt een foto wel of niet speciaal! Ik heb er zeker veel van opgestoken en weer anders leren kijken. Ik raad deze cursus zeker aan! Je blik verbreden en er op een leuke manier met de fotografie bezig wilt zijn.
Marjan over de cursus Leren van de meesters
Ik heb enorm veel geleerd van deze inspirerende cursus. Han kan op een fijne manier uitleggen en je d.m.v. prikkelende opdrachten buiten je comfortzone laten werken. Een echte aanrader als je serieuze stappen wilt maken in de fotografie.
Arno over de cursus Leren van de meesters
Middels het bekijken van foto’s en werkwijzen van grote fotografen heb ik veel geleerd om meer om me heen te kijken. Zeker bij het uitvoeren van de opdrachten. Het realiseren van opdrachten in de stijl, sfeer van de besproken fotograaf was erg inspirerend. Niet altijd makkelijk, maar daardoor nog leerzamer omdat je de niet voor jou geëigende foto’s probeerde te maken. Het nabespreken van het resultaat van de opdracht met de groep was voor mij één van de inspirerenste onderdelen van de cursus. Enerzijds om het resultaat van de andere deelnemers te zien en anderzijds de feedback die je krijgt.
Yvonne over de cursus Leren van de meesters
Bij de cursus "Leren van de meesters" leer je dat er meer is dan je in eerste instantie ziet. Het gezamenlijk bespreken van het werk van de grote meesters inspireert en nodigt uit om het zo óók eens te proberen. Han schept een open en ongedwongen sfeer waardoor het bespreken van elkaars werk leerzaam en leuk is. De twee-wekelijkse opdrachten helpen je om regelmatig flink buiten je grenzen te fotograferen; je zit als groep in een boeiende ontdekkingstocht!
Co over de cursus Leren van de meesters
De cursus Leren van de Meesters leert je bovenal om met meer afstand naar je eigen foto’s te kijken. Tel daarbij op dat alle gemaakte foto’s binnen de groep op een constructieve manier besproken worden en er ontstaat ruimte voor verbetering. Een fijne cursus!
Els over de cursus Leren van de meesters
De cursus "Leren van de meesters" geeft een inkijkje in de keukens van diverse topfotografen. Je leert hoe zij kijken en hoe zij fotograferen. Aan de hand van oefeningen krijg je inspiratie om eerst op hún manier te fotograferen. Door dat op die manier te oefenen kun je elementen eruit inpassen in je eigen fotografie.
Tea over de cursus Leren van de meesters
De cursus Leren van de meesters geeft je een kijkje in de werk- en denkwijze van grote fotografen. De opdrachten die je krijgt zijn uitdagend en creatief. Ik heb erg veel geleerd en genoten.
Evelien over de cursus Leren van de meesters
Er zijn legio cursussen die de technische basis (ISO/diafragma/sluitertijd) uitkauwen maar slechts weinigen die de denkwijze achter goede fotografie leren en niet de truckjes. Goede cursus voor de gevorderde fotograaf.
Gerrit-Jan over de cursus Leren van de meesters
Leren van de meesters een erg leerzame cursus als je het niet alleen over sluitertijd en diafragma wil hebben. Het leuke is dat je eerst een fotograaf bespreekt wat al heel leerzaam is en dan de opdracht krijgt om in zijn stijl een serie foto's te gaan maken. Bedankt Han ik vond het erg leuk en heb veel geleerd hopelijk komt er nog een vervolg.
Marlies over de cursus Leren van de meesters
Een echte must voor gevorderde fotografen. De grote fotografie-meesters passeren de revue en je wordt uitgedaagd om de verkregen informatie te gebruiken in je eigen foto's. Iedere week weer verrassende resultaten van alle cursisten. Ik heb ervan genoten en veel geleerd. Bedankt Han!
Dolly over de cursus Leren van de meesters
Alle cursussen en workshops die ik tot op heden heb gevolgd waren leuk en leerzaam, bij Han maar ook bij andere fotografen. Deze cursus heeft me echter heel veel bagage gegeven, want ik denk toch dat je ervaring op doet in de fotografie door te doen maar ook door te kijken naar anderen. In deze cursus komt beide ruim aan bod. Eerst kijken naar topfotografen, wat maken ze en hoe doen of deden ze dat. Vervolgens met een bijpassende opdracht naar huis om te doen. Twee weken de tijd voor een leuke opdracht die je vervolgens op tafel mag leggen om te laten zien, en zelf de resultaten van andere cursisten te bekijken. Bespreken, bekijken of het andere had gekund.
Marcel over de cursus Leren van de meesters
Een meesterlijke cursus: veel geleerd, kan ik weer een tijd op vooruit!
Piet over de cursus Leren van de meesters
Opnieuw een cursus waarbij je weer even uit je eigen comfort zone gehaald wordt. Een cursus waarbij je leert om inzichten van andere fotografen leert toe te passen, maar ook om te kijken naar hoe mede cursisten die inzichten toepassen. En ook dat is weer zeer leerzaam. Kortom, een aanrader!
Lilian over de cursus Leren van de meesters