A Angeline

13-04-2024   
“In deze cursus geeft Han praktische aanwijzingen, maar hij gaat ook naar de essentie van portretfotografie. Een aanrader.”


N Nikki

13-04-2024   
“Super leuke en pragmatische cursus. Veel tips waarmee je snel zelf aan de slag kan en je portret foto’s er meer pro uit gaan zien! ”


E Elvira

13-04-2024   
“Leuke cursus waarin je veel praktische tips krijgt en heel veel feedback van Han tijdens het oefenen. Dit was onze 2e cursus bij Han. Zeker niet de laatste!”


D Diny

14-05-2023   
“Goede opbouw in de opdrachten en theorie, veel oefenmomenten, persoonlijke aandacht / feedback en je wordt uitgedaagd om te experimenteren.”


A Anja beeksma

14-05-2023   
“Heldere uitleg, leuk met veel oefeningen”


L Lesley

14-05-2023   
“Super leuke workshop. Meer van opgestoken dan verwacht. De uitleg en aanpak van Han is heel laagdrempelig waardoor het een heel ontspannen sfeer creëert. Zeker een aanrader.”


A Andrea

09-05-2023   
“Blij met deze portretfotografie-workshop. Fijn om vooraf alvast te duiken in de theorie die aan bod komt tijdens de workshop. Han vertelde op locatie op boeiende wijze over zijn werk en liet ons voorbeelden zien - wat is mogelijk, wat werkt goed en minder goed. Gelegenheid tot vragen stellen, heel fijn. Toen op elkaar oefenen met fotos maken; lekker praktisch, effectief, spelen met licht, locatie, uitdrukkingen, achtergronden. Toffe middag!”


H Hans Berkman

18-02-2023   
“In één middag heb ik heel veel praktische aanwijzingen en tips gehad over het maken van portretten. Het oefenen met de mede-deelnemers was een prettige manier om meteen in de parktijk te brengen wat Han vertelt en illustreert. Na afloop de deur uitgelopen met veel zin om sprekende portretten te gaan maken. Nuttige middag !!”


O Osvaldo Heredia

18-02-2023   
“In een kort tijdsbestek en in een prettige sfeer, veel basale zaken geleerd en meteen toegepast met respectvol, opbouwend en deskundig commentaar. Geen verplichte technische hoogstandje vereist, maar bruikbare en stimulerende aanwijzingen. Raad het zeker aan als je je kennis wilt bijspijkeren of opnieuw gemotiveerd wil raken.”


E Ed Tushuizen

06-11-2022   
“Hoewel ik al meer dan 40 jaar fotografeer was de workshop portretfotografie erg leerzaam. Han geeft op een prettige en ontspannen manier les en ik heb weer de nodige inspiratie opgedaan om hiermee verder te gaan. ”


G Gerson

05-11-2022   
“Super veel geleerd. Het mooie is dat je het ook echt gelijk in praktijk toepast.”


F Fredrike Bannink

30-10-2022   
“Prima workshop. Goede afwisseling tussen theorie met veel tips van Han en zelf oefenen in tweetallen met feedback. Een aanrader!”


M Martin Hoogland

29-10-2022   
“Goede ontspannen sfeer, goed verhaal. Duidelijk, goede oefeningen. Gezellig en Han is goed in verbinden”


H Henk van der Lee

29-10-2022   
“Heldere uitleg, nuttige tips, leuke oefeningen met wisselende cursisten, ontspannen sfeer.”