Al ruim 10.000 cursisten gingen je voor
Al ruim 10.000 cursisten gingen je de afgelopen 15 jaar voor

Reviews workshop reisfotografie

A Anton Boere

26-06-2023   
“Van mijn kinderen kreeg ik voor mijn pensionering een workshop reisfotografie. Het was heel leuk om te zien dat als 11 mensen allemaal eenzelfde object fotograferen er toch zoveel verschil zit in de foto’s. Han heeft op een rustige ontspannen sfeer aandacht voor iedereen. En zijn tips zijn direct bruikbaar. Een aanrader dit.”


M Mieke Idsinga

29-05-2023   
“Praktische leuke en informele workshop waar ik zeker weer van geleerd heb!”


M Marieke Timmerman

25-05-2023   
“Het was een heerlijke middag struinen door Amsterdam met tussendoor hele goeie tips betreft compositie ed en alle ruimte om Han allerlei vragen te stellen over de foto’s die je gemaakt had en hij gaf inzicht in hoe je t ook anders kon doen. ”


A Afra

22-05-2023   
“Han legt op een ontspannen manier uit wat reisfotografie inhoudt. Hij laat aan de hand van de gemaakte foto's meteen zien wat je kunt verbeteren en wat een bijvoorbeeld een ander standpunt doet. Heel plezierige middag in Amsterdam gehad, smaakt naar meer! ”


C Celeste

21-05-2023   
“Ik vond de reisfotografie cursus zeer leerzaam. We kregen goede uitleg en het was een leuke ervaring!”


M max kreleger

21-05-2023   
“Een aanrader! Leuke en leerzame workshop. Han brengt de stof enthousiast en geeft direct bruikbare tips en feedback. Hierdoor ging ik anders en beter kijken naar het onderwerp en hoe ik dat in beeld in beeld wilde brengen. Ik begrijp nu hoe ik met beelden een interessant reisverhaal kan maken. Dank Han, komende vakantie ga ik er mee aan de slag.”


Ik wilde jullie bedanken voor de inspirende dag door Amsterdam. Ik woon al lange tijd in Amsterdam, en juist daarom vond ik het een leuke ervaring om de stad eens met andere ogen te bekijken. Kleine detailes worden nieuwe creaties. Eerst kijken, rondlopen, de sfeer voelen van het gebouw, het beeld, de markt, en dan van de juiste hoek een foto schieten. Ik heb veel geleerd (ook over mijn camera) en gebruik deze kennis nu ook voor mijn fotograferen. Toen we door de kalverstraat heen waren voelde ik me echt zekerder, en op de dam kon ik ongegeneerd mensen fotograferen, wat een leuke ontdekking voor mezelf!
Pola over de workshop Reisfotografie
Veel geleerd op de praktijkdag in Amsterdam gister! Ook bedankt voor de gedegen instructie per mail. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Monique over de workshop Reisfotografie
Ik en ilse hebben ons super vermaakt tijdens de cursus van vandaag. We hebben er erg veel van geleerd en gaan alle opgedane kennis in Maleisië in de praktijk oefenen. We komen zeker nog een keer terug voor de andere cursussen.
Erwin over de workshop Reisfotografie
Deze dag heeft mij een hoop dingen gebracht. Mooie opdrachten. De andere manier om te kijken en zeker om een George Clooney te zoeken in je foto, prachtig voorbeeld. En dan de kalverstraat, dat was een hele overwinning en zeker de tips en trucs die je daar vertelde zal ik zeker gaan toepassen. Bedankt voor de naslagwerk erg nuttige info.
Rob over de workshop Reisfotografie
Het was erg interessant. En zeker de moeite waard. Vertel het zeker aan mijn vrienden door.
Esther over de workshop Reisfotografie
Hardstikke leuk was het, ik heb veel geleerd omdat ik ook nog niet zoveel ervaring had. En natuurlijk hadden we enorm geluk met zo'n leuke groep en het lekkere weer. Heel erg geslaagd wat mij betreft, en ik ben ook erg benieuwd naar de cursus Wow heb jij dat gemaakt, dus wie weet!
Judith over de workshop Reisfotografie
Ik heb een super dag gehad, echt heel veel geleerd en afgeleerd. Natuurlijk gisteren thuis gekomen jas nog aangehouden en snel een foto van een vis gemaakt en gelukt!!
Ramon over de workshop Reisfotografie
De workshop, afgelopen zaterdag, heb ik fantastisch gevonden! Heb deze dag, door je perfecte manier van uitleg en tips, heel veel geleerd. Dank ook voor de syllabus. Ben van plan om in mei nog een cursus bij je te volgen, de inschrijving hiervoor kun je binnenkort tegemoet zien.
Bas over de workshop Reisfotografie
Wat een leuke foto's! Nog bedankt. We kijken terug op een interessante cursus; met dat vleugje humor wat het nog leuker maakte.
Alie over de workshop Reisfotografie
Ik vond het ontzettend tof en leerzaam om een dag met jou en de rest van de groep door Amsterdam te lopen en de stad door mijn lens te zien. Bedankt ook voor je bijlage met die ontzettend handige tips.
Helen over de workshop Reisfotografie
Han Schnek fotografie cursus

Fotografie cursussen waar je écht wat aan hebt.

Contact
06 2606 6606
06 2606 6606
han@schnek-fotografie.nl

Adressen
Begijnhof 20, 2011 HE Haarlem
Utrechtsedwarsstraat 13-1, 1017 WB Amsterdam
Voetiusstraat 3, 3512 JL Utrecht
Wijnhaven 36, 3011 WS Rotterdam

Fotografie cursussen waar je écht wat aan hebt