Het was erg interessant. En zeker de moeite waard. Vertel het zeker aan mijn vrienden door.
Esther over de workshop Reisfotografie
Ik wilde jullie bedanken voor de inspirende dag door Amsterdam. Ik woon al lange tijd in Amsterdam, en juist daarom vond ik het een leuke ervaring om de stad eens met andere ogen te bekijken. Kleine detailes worden nieuwe creaties. Eerst kijken, rondlopen, de sfeer voelen van het gebouw, het beeld, de markt, en dan van de juiste hoek een foto schieten. Ik heb veel geleerd (ook over mijn camera) en gebruik deze kennis nu ook voor mijn fotograferen. Toen we door de kalverstraat heen waren voelde ik me echt zekerder, en op de dam kon ik ongegeneerd mensen fotograferen, wat een leuke ontdekking voor mezelf!
Pola over de workshop Reisfotografie
Veel geleerd op de praktijkdag in Amsterdam gister! Ook bedankt voor de gedegen instructie per mail. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Monique over de workshop Reisfotografie
Ik en ilse hebben ons super vermaakt tijdens de cursus van vandaag. We hebben er erg veel van geleerd en gaan alle opgedane kennis in Maleisië in de praktijk oefenen. We komen zeker nog een keer terug voor de andere cursussen.
Erwin over de workshop Reisfotografie
Deze dag heeft mij een hoop dingen gebracht. Mooie opdrachten. De andere manier om te kijken en zeker om een George Clooney te zoeken in je foto, prachtig voorbeeld. En dan de kalverstraat, dat was een hele overwinning en zeker de tips en trucs die je daar vertelde zal ik zeker gaan toepassen. Bedankt voor de naslagwerk erg nuttige info.
Rob over de workshop Reisfotografie
Hardstikke leuk was het, ik heb veel geleerd omdat ik ook nog niet zoveel ervaring had. En natuurlijk hadden we enorm geluk met zo'n leuke groep en het lekkere weer. Heel erg geslaagd wat mij betreft, en ik ben ook erg benieuwd naar de cursus Wow heb jij dat gemaakt, dus wie weet!
Judith over de workshop Reisfotografie
Ik heb een super dag gehad, echt heel veel geleerd en afgeleerd. Natuurlijk gisteren thuis gekomen jas nog aangehouden en snel een foto van een vis gemaakt en gelukt!!
Ramon over de workshop Reisfotografie
De workshop, afgelopen zaterdag, heb ik fantastisch gevonden! Heb deze dag, door je perfecte manier van uitleg en tips, heel veel geleerd. Dank ook voor de syllabus. Ben van plan om in mei nog een cursus bij je te volgen, de inschrijving hiervoor kun je binnenkort tegemoet zien.
Bas over de workshop Reisfotografie
Wat een leuke foto's! Nog bedankt. We kijken terug op een interessante cursus; met dat vleugje humor wat het nog leuker maakte.
Alie over de workshop Reisfotografie
Ik vond het ontzettend tof en leerzaam om een dag met jou en de rest van de groep door Amsterdam te lopen en de stad door mijn lens te zien. Bedankt ook voor je bijlage met die ontzettend handige tips.
Helen over de workshop Reisfotografie