Gemiddelde beoordeling is voor de workshop smartphone fotografie cursus is 4.9 uit 5


M Marije

25-05-2024   
“Leerzame laagdrempelige workshop. Combinatie van theorie en praktijk. ”


I Ingmar

07-05-2024   
“Voor mij een hele nuttige workshop. Ik heb veel geleerd over het gebruik van de camera functies in mijn telefoon. Ook veel praktische tips over compositie, licht, hoe de lenzen van mijn telefoon werken. We deden praktijkopdrachten in de mooie binnenstad van Utrecht met directe feedback van Han. Voor iedereen aan te raden die nu wel eens iets betere foto’s wil maken met de telefoon, maar er toch geen ingewikkelde fotoshoots aan wil wijden.”


I Ingrid

06-05-2024   
“Helder verhaal, wat je leert is direct toepasbaar. Han maakt een deskundige indruk. Wat verteld wordt, pas je meteen zelf toe zodat je het ervaart en je het jezelf eigen maakt. De workshop duurt 2 1/2 uur; precies goed. ”


J Jos Delpeut

05-05-2024   
“Het is een leuke praktische work-shop. Han weet het op een leuke manier over te brengen.Het is laag drempelig. Ik heb er veel van geleerd.”


L Lian

05-05-2024   
“Ik vond de workshop ontzettend leuk. Han verteld rustig en op een leuke manier. De workshop is laagdrempelig en dus leuk en leerzaam voor als je nog geen ervaring hebt.”


B Barbara Voorhaar

08-04-2024   
“Zeer de moeite waard om deze workshop te doen, in korte tijd veel geleerd. Nooit geweten dat er zoveel mogelijk is op mijn smartphone. ”


J Joke Wijnveldt

07-04-2024   
“Superleuke en leerzame cursus, zou het iedereen aanbevelen! Nu aan de slag om alles wat we geleerd hebben goed onder de knie te krijgen😊 Henk bedankt voor de leerzame middag👍”


M Merel

06-04-2024   
“Erg leuke en leerzame cursus! Han is een fijne fotograaf om naar te luisteren met de nodige humor. De combinatie van “klassikaal” theorieles en praktijkles buiten is erg goed bevallen!”


A Anneke

18-02-2024   
“Gisteren de workshop smartphone fotografie gevolgd bij Han. Een super leuke cursus waarin je je eigen camera op je smartphone leert ontdekken. ”


F Francina

17-02-2024   
“Leuke workshop. Duidelijke uitleg.”


D Dewi van Dongen

15-02-2024   
“Heel leuke korte les. Veel geleerd.Geweldig.”


B Bärbel Post Uiterweer

04-02-2024   
“Ik vond het een leerzame cursus en heb toch wel een hoop nieuwe dingen geleerd. Vooral wat ik met de camera op mijn mobiel allemaal kan doen en natuurlijk ook snapseed hoe te gebruiken. Verder voor de positie ook veel geleerd. Fijne manier van lesgeven.”


N Nienke

04-02-2024   
“Erg leerzame en leuke smartphone cursus. In één dagdeel leer je wat meer mogelijkheden van je smartphone camera, daarna buiten oefenen. Het geheel werd kort nabesproken met tips over foto bewerken. En nu maar verder zelf oefenen.”


E Emilie Gieling

22-01-2024   
“Laagdrempelige interessante cursus, waarbij ik veel handigheden heb opgestoken. De uitleg in het begin was duidelijk, enthousiast en praktisch aangeboden. Door met een kleine groep te zijn, kon iedereen actief deelnemen en was er genoeg aandacht voor iedereen. Echt de moeite waard!”


C Conny

26-12-2023   
“Veel geleerd in een hele korte tijd over de instellingen van mijn telefoon en wat het verschil is tussen een plaatje schieten of een interessante foto. Klein groepje, veel aandacht en goed naslagwerk. Ik raad deze workshop zeker aan. Het is heel toegankelijk ook als je helemaal geen ervaring hebt. Bedankt voor de leuke ochtend, Han. ”


A Anita

17-12-2023   
“De cursus is kort maar krachtig, met waardevolle tips om mooiere foto’s te maken. De inhoud is overzichtelijk en bied een goede basis om verder te gaan. Een plezierige ochtend! ”


T Tessa de Leeuw

17-12-2023   
“Goede cursus met handvatten voor het maken van foto's met impact! Laagdrempelig en leuk om gelijk feedback op je gemaakte foto's te krijgen. ”


C Cécile

17-12-2023   
“Heel fijne cursus, binnen een halfuur heb je al wat handige tools geleerd. ”


M Marc

17-12-2023   
“Erg leuke workshop. Goede uitleg van een aantal basis technieken waardoor je al snel betere foto’s maakt. ”


M Martine Hinterding

02-10-2023   
“Leuke workshop. Veel geleerd. Goede sfeer en goede combi theorie en praktijk. Werd met veel flair en humor gebracht. We hadden prachtig weer, wat helpt bij de opdrachten buiten. Was z’n geld waard deze workshop!”


J Joanne

01-10-2023   
“Precies wat ik zocht! In een paar uur niet alleen veel geleerd door de heldere en relaxte uitleg maar vooral uitgenodigd om anders te kijken. Leuk ook met een kleine groep! ”


A Antonius

17-09-2023   
“Super veel geleerd. Fantastische workshop.”


F Famke Willemsen

17-09-2023   
“Han is een erg plezierige en humoristische leraar die je de fijne kneepjes van je telefoon, van compositie en nabewerking middels Snapseed op een ontspannen wijze aanleert. Aanradertje.”


K Karin louw

17-09-2023   
“Leuk om te ontdekken dat er veel meer functies op de telefoon zitten die je kunt gebruiken. Han geeft duidelijke uitleg hoe je betere foto's kunt maken, lichtinval, compositie en vooral rust nemen om een foto te maken. ”


O Otto Jansen

26-07-2023   
“De cursus is goed voorbereid dmv een handout met een korte inleiding en oefeningen. Han is een ervaren docent die de stof rustig en goed kan overbrengen. Iedere deelnemer had na 10 minuten al een paar handigheidjes geleerd. Het tempo van de workshop is prima met voldoende tijd om zelf te oefenen en te experimenteren.”


P Pauline

18-07-2023   
“Dank voor je mail en ik vond het gisteren een fantastische ochtend, een eye opener, en voor iedereen te begrijpen, heerlijk! Thanks.”


W wim wildschut

11-07-2023   
“Heb in deze cursus veel geleerd en was erg leuk om te doen met deze goede docent en ook het fotobewerking programma snapseed is mij nu iets duidelijker.”


N Nicole Schut

10-07-2023   
“Leuke en handige tips en weetjes mbt smartphone foto-mogelijkheden!”


H Helma Markus

09-07-2023   
“Ik vond de cursus heel leerzaam. Leuke ideeën en handige tips om mooie foto's te maken. ”


J Jack Lebbe

03-07-2023   
“Het was een leerzame workshop en een hoop nieuwe dingen ontdekt op mijn android telefoon die ik niet wist. Kan een hoop nieuwe tools gebruiken en dat allemaal door een duidelijke uitleg, en er werd ook de tijd voor genomen. Een absolute aanrader, die ik iedereen zou willen aanbevelen.”


K Kristel Oolbekkink

02-07-2023   
“Han vertelt met passie over zijn hobby en weet alle opties op de smartphone duidelijk uit te leggen. Het was een mooie mix tussen theorie en oefenen met foto’s maken. Aanrader! ”


N Nel van Kranenburg

02-07-2023   
“Goede duidelijke uitleg van wat je met de camera van je smartphone kan doen. Han geeft je opdrachten en helpt je later wat beter kon en geeft tips. Al met al een hele leuke ervaring. ”


K Kristin Dekkers

02-07-2023   
“Veel geleerd, goed programma met Han als enthousiaste fotograaf-docent! De indeling van 2,5 uur was effectief. Start ‘onder de motorkap’, dan veel zelf oefenen (tips!) en tot slot werken met een tool om foto’s te verbeteren. Dit alles is ruim voldoende basis voor ‘echte foto’s’ (geen kiekjes meer!). Ik loop niet zo gemakkelijk en was blij dat we voor het laatste onderdeel aan een tafel zaten. ”


A Annelies

02-07-2023   
“Prettige workshop waar we het geleerde direct in de praktijk konden oefenen. Bruikbare aanwijzingen en tips waar je weer wat meer met de iPhone kan. ”


S Saskia

02-07-2023   
“Met to the point en heldere uitleg en gerichte opdrachtjes leer je in 2,5 uur een beetje anders naar foto-onderwerpen te kijken en betere foto’s te maken met je smartphone. Aanrader! ”


S Sylvia

27-06-2023   
“Ik heb een fantastische middag gehad in Haarlem. Han legt alles goed en duidelijk uit en geen vraag was te veel. Heel veel geleerd deze middag zoals het gebruik van je mobiel en hoe je een foto moet maken, hoe je naar een onderwerp moet kijken. Het onderwerp in het midden, linker/rechter/boven of onderkant, met een voorgrond en kleur. Ik raad iedereen aan om deze workshop te volgen. Dankjewel Han. ”


M Margot

26-06-2023   
“Interactieve workshop met nuttige tips. Kennis wordt direct in de praktijk gebracht.”


M Maaike

25-06-2023   
“Geweldig leuke, interessante cursus. Ik fotografeer heel veel met mijn mobiel, echt een passie van met. Han wist me nog leuke tips mee te geven. Zo van Ooooo echt, dat is cool, nooit geweten.... Absoluut een aanrader! ongedwongen sfeer en je kan hem alles vragen. Top middag gehad op de warmste dag van het jaar....”


R Remco

25-06-2023   
“In een korte cursus heb ik veel geleerd over de technische mogelijkheden met mijn smartphone. Veel kun je online natuurlijk vinden maar de uitleg in de praktijk zorgt ervoor dat het ook blijft hangen en je mogelijkheden daadwerkelijk gaat gebruiken. Mijn foto's zijn nu al beter. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen.”


K Kirsten

17-06-2023   
“Hele leuke workshop met goede tips en oefeningen met gelijk resultaat! Leuk om te oefenen in de straten van Amsterdam. Duur van de workshop is precies goed. ”


J Jeroen Stenger

12-06-2023   
“Een smartphone is een dure aankoop is complex en heeft veel onbekende mogelijkheden vooral wat betrteft fotografie. Daarom heb ik een bescheiden investering gedaan door de cursus Smartphone fotografie bij Han Schnek te volgen. Na jaren zelf knoeien, nu na een paar uur meteen resultaat! Ik kan het iedereen aanraden. ”


P Peter Geenen

11-06-2023   
“Zeer to the point, helder, praktisch en goed gedoceerd. Prettige sfeer. ”


M Marloes

11-06-2023   
“Heel relaxte, leerzame en gezellig ochtend gehad. Het 'huiswerk' dat we vooraf optreden was een goede voorbereiding, waardoor we tijdens de ochtend zelf echt konden oefenen.”


J Jakolien van Oostrum

10-06-2023   
“Hele fijne cursus, mooie uitleg. In korte tijd veel geleerd. Aanrader. ”


T Theo Steenaartr

04-06-2023   
“Huiswerk werd vooraf toegestuurd. Dit was duidelijk en maakte dat je voor het volgen van de workshop alvast een kleine basis had. De workshop zelf was helder en op een goede luchtige manier gegeven waarbij er vanuit de cursusleider duidelijk aandacht was voor een ieder en de begeleiding ging aan de hand van goede tips. Een echte aanrader die ook nog eens werd afgesloten met het uitreiken van een handig naslagwerk. Gewoon doen die workshop!!”


K Karin

04-06-2023   
“Leuke leerzame workshop in Utrecht gedaan. Han is een deskundige fotograaf die mij in 2,5 uur veel nieuws heeft kunnen leren over het fotograferen met mijn smartphone !”


T Tim Daalderop

22-05-2023   
“Wat een praktische, leerzame workshop. Ik maak best regelmatig foto's met mijn smartphone, maar blijkbaar kende ik de belangrijkste functies van mijn camera niet goed. Eye-opener na eye-opener passeerde de revue. Han legt ze op een prettige, praktische manier uit en geeft je er ook nog eens leuke, passende opdracht bij. Een leerzame en plezierige opdracht dus.”


M Miranda en Debby

21-05-2023   
“De workshop heeft ons beide nieuwe inzichten gegeven wat betreft het maken van foto's met je telefoon! Dank je wel”


M Monique de Rijk

21-05-2023   
“Super leuke workshop, je gaat meteen heel anders kijken als je nu een foto maakt. Leuke tips en tricks geleerd door de aardige fotograaf . Hele leuke middag gehad. ”


T Theo Niemeijer

20-05-2023   
“Duidelijke uitleg, goeie tips en tijd voor vragen”


J Janie Meiburg

20-05-2023   
“Interessant! ”


V Vera

20-05-2023   
“Han geeft tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Je leert ook beter kijken voordat je klikt. Je foto's worden er zeker beter van.”


S Sanne

20-05-2023   
“Ik vond het een leuke, leerzame workshop waarbij alle opties van de smartphone camera goed benut worden. Bedankt Han!”


E Edith

20-05-2023   
“Leuke, leerzame workshop over het beter gebruik van je smartphone camera ”


L Lucinda

16-05-2023   
“De smartfotografie cursus van Han heeft mij erg geholpen. Leerzaam en op een leuke manier verzorgd. Duidelijk uitleg en gelegenheid tot vragen stellen. In De groep verliep het ook leuk. Tot de volgende cursus. Groeten Lucinda”


M Miek Kindt

15-05-2023   
“Zeer praktisch, handige tips gekregen waarmee ik weer een stuk verder kan komen. Goede sfeer , aandacht en ruimte voor vragen. Een aanrader!”


B Barbara De vuijst

13-05-2023   
“Beste Han, dank je wel voor leerzame workshop vandaag. Veel nieuwe dingen geleerd! Leuk om mee aan de slag te gaan. Groetjes Barbara ”


N Nazim koyuncu

13-05-2023   
“Ik kan de workshop van Han Schenk ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in fotografie. Han is een uitstekende instructeur die duidelijk gepassioneerd is over zijn vak en zijn kennis en vaardigheden op een duidelijke en begrijpelijke manier kan overbrengen. De workshop zelf was goed georganiseerd en zeer informatief. Ik heb veel geleerd over verschillende technieken en concepten, en ik voel me veel zelfverzekerder in mijn fotografievaardigheden. Bedankt!”


T Thomas Akveld

03-04-2023   
“Een zeer inspirerende workshop in hartje Utrecht onder leiding van de vakkundige Han. Onder professioneel toezicht leren om meer uit je smartphone camera te halen, met daarbij ook de nodige humor. Zeer geslaagd! Samen met de online handleiding een hele leerzame cursus. ”


E Ebrien de Regt

03-04-2023   
“goede informatie vooraf. prima uitleg tijdens de workshop. voldoende mogelijkheden om vragen te stellen en duidelijke antwoorden krijgen. een top workshop.”


A Annemarie

03-04-2023   
“Leuke tips en foefjes gekregen voor het fotograferen met mijn smartphone. ”


S Saskia

02-04-2023   
“Erg leuke en leerzame workshop. Vooraf kennis om door te nemen en op de dag zelf aanvullende informatie en oefenen maar. ”


J Jolanda Jansen

27-03-2023   
“Goede en begrijpbare uitleg. In een korte tijd veel geleerd: over wat mogelijk is met je smartphone en praktische aanwijzingen om met aandacht te fotograferen. De uitleg die je vooraf krijgt is helder en waardevol. Ik heb veel zin om het in de praktijk te gaan oefenen.”


M Myriam Post

26-03-2023   
“Was zeer leerzaam om deze workshop te doen. Han legt het goed uit en geeft de nodige tips om anders te kijken naar de onderwerpen die je wilt fotograferen, waardoor foto’s veel beter uit de verf komen. Goede eerste kennismaking met de mogelijkheden die mijn smartphone heeft. Nu nog heel veel oefenen en de tips in de praktijk brengen.”


J Jeanette

21-03-2023   
“Nieuwe dingen geleerd. Mooie nieuwe invalshoeken.”


R Rixt

20-03-2023   
“Leuke workshop met veel praktische tips. ”


S Sanne van Emmerik

20-03-2023   
“Leuke cursus. Voor jong en oud wat te leren. Ik was zelf al redelijk bekend met de meeste functies op mijn smartphone, maar er zaten toch wat interessante tips bij (gebruik van portrait mode bv). Tips over compositie en het gebruik van de verschillende lenzen waren ook erg nuttig. Zeker aan te raden!”


A Aly en John Kooistra

19-03-2023   
“Zeer praktisch en direct actieve workshop met veel weetjes over je smartphone camera. Super leuk ook om door Haarlem al lopend direct te oefenen.”


S Simone Wassenaar

18-03-2023   
“Een leuke workshop waarin je nog meer leert wat je met je mobiel allemaal kan fotograferen en vanuit welke invalshoeken. Goede tips en tricks uitgelegd door een ervaren en zeer vriendelijke Han. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Een aanrader voor diegenen die met mobiel willen gaan fotograferen👍”


E Ellen

06-03-2023   
“Super leuke workshop! Laagdrempelig met een hoop liflafjes om te oefenen in real life. Prachtige omgeving om te fotograferen en gelijk feedback te ontvangen om je foto net iets spannender en sprekender te krijgen. Aanrader voor een ieder!”


I Ivana Bijker

06-03-2023   
“Duidelijke en interassante workshop. nieuwe technieken geleerd en makkelijk uit te voeren. zeker aan te raden!”


J Joris

02-03-2023   
“Han geeft op een laagdrempelige manier goede tips waar je snel in de praktijk mee aan de slag kunt gaan. Deze cursus is echt een aanrader!”


J Jannet Rijksen

26-02-2023   
“De cursus was heel informatief en erg prettig. Een aanrader om meer uit je smartphone te halen.”


R Roland

26-02-2023   
“Leuke en nuttige workshop. De e-learning voorafgaand aan de workshop was al interessant, maar live hebben we nog meer geleerd. Er was zelfs een fotograaf als medecursist, die nog nieuwe dingen geleerd heeft. Aanrader.”


D Dorien

20-02-2023   
“Wat een waardevolle praktische workshop. In eenvoudige woorden en stappen leer je hoe je prachtige foto’s kan maken met je telefoon. ”


M Mirjam Kooistra

15-02-2023   
“Leuke laagdrempelige workshop met veel praktische tips. Han weet alles duidelijk over te brengen en houdt daarbij rekening met de diverse kennisniveaus binnen de groep.”


J Janet Baars

12-02-2023   
“Goede sfeer, leuke locatie, veel geleerd, handige tools gekregen, duur van de cursus was lang genoeg, goede leider met kennis van zaken.”


P Petra zeegers

12-02-2023   
“Was zeer leuke en leerzame workshop! ”


J Joyce

05-02-2023   
“Gezellige cursus, precies genoeg informatie om de mogelijkheden van je camera op je mobiel te leren kennen. Combinatie van een stukje theorie en praktijk. ”


N Nico Vreeswijk

05-02-2023   
“Duidelijke uitleg, compact en praktisch. Han maakt zijn belofte waar!”


C Cecile

04-02-2023   
“Erg leuke en leerzame cursus smartphone fotografie. De tijd ging super snel voorbij! Han vertelt fijn en duidelijk, een lieve man. ”


Y Yvonne Flink

04-02-2023   
“Ik heb veel opgestoken in deze workshop. Vooral wat mogelijk is met de verschillende instellingen van je telefoon en op welke manier je de beste resultaten behaald. Ik kan deze workshop aanbevelen. ”


C Caro

04-02-2023   
“Zeer leuke workshop , Han vertelt leuke verhalen over zijn reizen en geeft heldere tips voor fotograferen met je smartphone . Ik heb veel geleerd tijdens de buitenopdrachten . Han geeft iedereen persoonlijke feedback . Aanrader.”


J Jeroen

11-12-2022   
“Leuke laagdrempelige cursus als je geen ervaring hebt met fotografie. Goede opbouw met voldoende praktijk. Han brengt het ook op een luchtige en prettige manier 👍🏻 aan te bevelen voor iedereen die de basis wilt kennen van foto’s maken (met de smartphone). ”


R Rj

10-12-2022   
“Heldere duidelijke uitleg, geen klokkijker, neemt ruim de tijd voor vragen en aandacht voor cursist en verplaatst zich ook in de situatie zoals geschetst. Ruime kennis op gebied van smartphone. ”


A Arend Zeelenberg

14-11-2022   
“Je krijgt veel praktische tips over het instellen en omgaan met je smartphone als camera. Daarna uitleg hoe je bij het maken van fotos kunt kijken en bewegen zodat er een beeld uitrolt met een verhaal. ”


R Renate

14-11-2022   
“Een interessante workshop in het centrum van Amsterdam. Na een korte uitleg van de smartphone-features snel naar buiten om echt te oefenen. De opdrachten en feedback hielpen om alles snel onder de knie te krijgen. Met als resultaat: echt mooiere foto’s. ”


L Limka de Rouwe

06-11-2021   
“Ik vond het een leuke, leerzame, goed opgebouwde workshop. Eerst een half uurtje theorie, daarna Amsterdam Centrum in om opdrachten uit te voeren en deze meteen ter plekke bespreken met Han. Laatste half uur weer op lokatie om uitleg over de app te krijgen. Ik kan deze workshop aan iedereen aanbevelen. ”


M Marian van Ieperen

20-02-2024   
“Een waardevolle workshop waarin je de geleerde theorie, techniek en inzichten ook gelijk in de praktijk gaat proberen.”


P Piet en Christa

18-02-2024   
“Leuke en leerzame workshop, instellingen smartphone en app om foto's te bewerken. En het belangrijkste hoe je bepaalde onderwerpen in beeld kan brengen om foto's wat minder standaard te maken”


S Simone en Anne Lotte

04-02-2024   
“Leuke workshop waarin naast technische uitleg van de smartphone met name ook wordt ingezoomd op lichtval, onderwerp duidelijk in beeld, achtergrond, compositie en diepte. Dat alles door vooral ook zelf te proberen met de enthousiaste feedback van Han. Aanrader!”


N Nik de Beet

04-02-2024   
“Leuke cursus waarin de theorie in praktijk wordt gebracht. Goede inzichten gekregen in de verschillende aspecten van smartphone fotografie.”


G Grace

16-12-2023   
“Fijn om tips te krijgen om betere foto's te kunnen maken met je smartphone!! Daarna met de groep even de stad in om deze tips toe te passen. In korte tijd, veel geleerd!”


O Olga Bouwman

09-07-2023   
“Veel tips over de mogelijkheden van de smartphone bij het fotograferen en hoe je betere foto’s krijgt. Daarna oefenen in de praktijk waarbij Han tijd en aandacht geeft aan iedereen. Ook leuk, de korte kennismaking met Snapseed. Wat wordt beloofd wordt waargemaakt. Een leerzame en ook leuke workshop.”


I Irene

25-06-2023   
“Ik heb veel geleerd in de paar uurtjes workshop. Veel handige tips gehad om het onderwerp goed in beeld te brengen. Maar het indrukwekkendst was het vernuft van de mobiele camera. Heel leuk om daar door de workshop vertrouwd mee te raken.”


F Frank

04-06-2023   
“Na een korte technische intro over licht, compositie en de camera-app (mijn smartphone kon niet zoveel, zo bleek) laat Han je echt anders kijken naar een beeld. Scherper en kritischer. Heel leuk en leerzaam!”


A Annet van der Horst

04-06-2023   
“Goede basis; met lesmateriaal vooraf per mail en achteraf met boekje. Leuk om met mede cursisten te oefenen met dezelfde opdrachten. Zou wat mij betreft nog iets meer ruimte mogen zijn voor feedback geven op elkaar en feedback krijgen van Han.”


A Astrid Everts

05-02-2023   
“Superleuke en leerzame workshop. Han is een zeer benaderbare leraar. Misschien een kleine tip, de nabespreking zou wat uitgebreider kunnen adhv foto’ s die die middag door ons zijn gemaakt. ”


D Doreth Mesman

27-03-2023   
“De cursus was leuk en verhelderend. Het gaf inzicht. De verhouding cursus en het tarief vond ik aan de rijkelijke kant. In paar uur veel info opslaan waardoor persoonlijke aandacht ontbrak af en toe.”